Nejste přihlášen/a.
Rychlost není problém, pokud zkušený řidič jede dálnicí, která je prázdná. Pokud se přiblíží k vozidlům, která dojede, měl by ubrat a brát ohled.
Problém je, když řidič behem jízdy manipuluje s telefonem a nevěnuje se řízení. A je jedno, v jaké rychlosti. Já ve voze za jízdy neposlouchám ani rádio, potřebuji slyšet jak automobil, tak okolní zvuky, natolik se musím soustředit. Z míry mě vyvede i hovor v autě. Spolucestující, kteří se mnou jezdí si stěžují, že jízda se mnou je nudná. Při řízení mě nezajímá nic jiného, než jízda prostě.
Váš bratr je přes naježděné kilometry naprosto nezkušený řidič, svědčí o tom používání telefonu. Je nebezpečný.
Doporučení je nesedat si k němu do vozu.
Když mu něco řeknu, trvá si na svém****to s ním nic nenaděláte, jednou na to přijde sám, že nedělá dobře. Hlavně, aby to nebolelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.