Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vybrat auto

Od: marky odpovědí: 7 změna:
Ahoj. Jsem samoživitelka, autům vůbec nerozumím, ale musím pořídit novější vůz. Poradí mi, prosím, někdo, jaké auto vybrat? Spolehlivé, s možností levných oprav. Nyní jezdím jedničkovou octavií 1.9tdi. Jezdím dost-kroužky, škola, práce. Připraveno mám max 350tis. Nejlepší volba - spolehlivost / výkon / cena? Za osvědčené tipy děkuji!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x
Spolehlivé auto s levnými opravami a vhodné pro vás účel už máte. Nic lepšího za 350 tisíc nebude...
marky
hodnocení

Díky za tip. význam slova musí znamená, že nejde jinak. To auto musím koupit.
kmet

Tipuju, létají z něj brikety, když se pridá plyn. Potkavám je denně.

2024
hodnocení

0x
Novou Dacii Sandero a máte to i se zárukou.
Nebo nějaké předváděcí či lehce ojeté auto, i to se dá sehnat v záruce přímo u dealera.

fram
hodnocení

0x

Dámský menší vůz Toyota Yaris se prý velmi málo rozbíjí, zde 329 900 Kč skoro nová.

ulovauto.cz/...

Akorát kdo doteď jezdil s oktavkou, asi bude postrádat kufr.

hodnocení

0x
Auto si musíte zkusit osobně, každý má jiné priority.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]