Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1.4

Od: sabi odpovědí: 6 změna:

Zdravim, mam moznost koupit Fabii 1,4 z roku 2007, 16V, 55 kw, pred rokem nove brzdy, tlumice, nova stk v 7/24, ale najeto vic nez 400000, ma cenu ji kupovat za 20 tis.?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dle mě bude ten motor zralej na go a bude i bastit olej
Leč pokud ma stk na 2 roky a dyl sni jezdit chtit nebudeš tak proč ne
Třeba už na tom někdo tu GO udělal..Pochybuju,že na motoru krom rozvodů nikdo nic nedělal do nájezdu těch 400tisíc km

hodnocení

0x
Osobně s tím nájezdem a stářím bych viděl cenu spíše o deset tisíc nižší - ale spíše záleží na SKUTEČNÉM stavu auta. Někdy daleko menším nájezdem může být větší šrotu než auto s půl milionem!
Znám v okolí auta s nájezdem pod sto tisíc a lehce nad sto tisíc, relativně mladá auta ..Ale nechtěl bych je..Zrovna jsem řešil Fabii 2 kolegova syna..Dostal ji od rodiny a podle toho s ní zacházel..půjčoval to mladým nevyježděným kamarádům, olej se neřešil a vlastně nic se neřešilo..Na autě je v háji snad všechno co může být..najeto 148 tisíc km.Oproti tomu znám auta s nájezdem přes půl milionu km,která jsou v kondici..Nedávno jsem se svezl taxíkem, kde svítilo 899 tisíc km..pokecal jsem s řidičem a divili byste se,co tam bylo ještě původní;)

JJ to věřím . příklad mám v zeťákovi. dostal po mamince Ceeda, v hooodně dobrém stavu-dnes? je to vrak-vystřelený boční airback na pravé straně, velmi pravděpodobně hnutá p a z náprava (nwn jak to tam vypadá) po bočním nárazu na obrubáky + dalšá vady které najednou vyskákali díky jeho stylu!

Prostě škoda mluvit

hodnocení

0x
Jestli to normálně jezdí, tak není co řešit!Za ty peníze to splňuje snad vše..jede to má to v pořádku papíry..někdo to servisoval,což nebývá pravidlem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]