Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenost s pojišťovnou Pillow

Od: runner2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, u druheho auta v rodině, které málo jezdí, uvažuji, že povinné ručení sjednám u pojišťovny Pillow. Jde mi o zkušenosti, při plnění poškozenému v případě nehody. Omezení na počet km chápu. Můžete mi pojišťovnu doporučit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U Pillow mám pojištěné 2 auta (již několik let), které najezdí do 500km ročně. Každý rok fotím skutečný nájezd km. Ceny pojištění jsou zhruba 3-5tis Kč v porovnání ostatní pojišťovny okolo 15tis Kč. Jelikož jsem s pojišťovnou neměl potřebu nic řešit, tak nemůžu objektivně posoudit, ale v případě POV se stejně bude spíš rozčilovat poškozený.

runner2
hodnocení

Dobrý den, děkuji. O to mi právě jde aby v případě nehody pojistovna neodmítla plnění nebo škodu pak nevymáhala po mě protože jsem nesplnil nějaké jejich podmínky. Zkrátka jestli cena pojištění není nízká i proto že pro viníka nehody jsou přísnější podmínky.

hodnocení

0x
Ve všeobecných podmínkách je stanoveno kdy se snižuje nebo neplní (drogy,alkohol...).Potom v uzavřené smlouvě bude uveden další případný "postih" za porušení smlouvy. Až budete jednat o uzavření smlouvy, tak se dozvíte podrobnosti-podminky na váš konkrétní případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Pillow
Otázky na téma pojišťovna Pillow

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]