Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SPZ dle přání

Od: pavlis odpovědí: 9 změna:

Je možné na úřadě požádat úředníka o výběr nové spz? Nechci SPZ za peníze, ale nějakou vhodnou, co má úřad na výběr a která kombinace by se mi líbila. Vždy to bylo při přihlašování vozidla možné. Děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

4x

Vždy jde o to kdo se s kým zná, tedy lidem z ulice se výjimečná a kulatá čísla zpravidla na výběr nedávají.

halamus
hodnocení

4x

Je to odpověď částečně mimo téma, ale jeden známý sice známosti má, ale vybírá si záměrně co nejobyčejnější RZ registrační značku, tak se ty cedulky jmenují. Nechce vyčuhovat a mít lehce zapamatovatelnou RZ.

pavlis
hodnocení

Máte pravdu, i to je důvod, aby si mě někdo hned zapamatoval. Ale je to věc každého jedince.Já jsem si vždy vybíral z více možností, ale nikdy ne nějaké super kombinace. Prostě se mi to líbilo a pak si kombinaci líp zapamatuje. Určitě to musí jít, protože úředník zná RZ, které jsou mu k dispozici. Samozřejmě, že to člověk musí ocenit.

Přesně tak. Mám RZ úplně nenápadnou kombinaci, ale hlavně: Jelikož jsem kupoval ojetinu, je ta RZ z druhého konce republiky. Takže jsem pro všechny kromě policie a celníků (mají přístup do registru) naprosto anonymní, což mi velmi vyhovuje *smich*

hodnocení

2x
Mě dali pár spz na výběr. Samozřejmě nějaké dobré kombinace si nechávají na kšeft.

hodnocení

1x

Když jsem naposledy měnil (tedy do doby kdy se měnily) tak úžednice vyndala asi 5 párů značek , ať si vyberu.

hodnocení

0x

Uředník vždy dával na výběr značky, které měl na tento den připravené. Pokud ale myslíte si domluvit, že chcete s těmito číslicemi, tak to určitě ne. Ale kdo má známosti, klidně na vleku má ... 00 07

mll

Zrovna včera jsem takovou viděl, něco jako 7A0 0007 přičemž tím začátkem si nejsem jistý, ale něco jako 7...0007 tam určitě bylo. Taková značka asi neni jen tak pro někoho.

Na druhou stranu bylo někdy v televizi, jak se úřad nemohl zbavit značky 8S8 8888, visela jim tam prý hodně dlouho, prý ji nakocen adoptovali policajti (no ale bylo to v televizi, tak věř tomu kdo chceš).

jirka*
hodnocení

0x
Můžete zkusit "zapomenout" v dokumentech nějakou bankovku, pak by to mohlo jít líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]