Ahoj, mám takový problém. Dojedu domu z prace třeba ve tři odpoledne, vypnu motor nechám klíček v zapalování. Při vypnutí motoru se vypne i rádio. Pak náhodně se rádio třeba v devět večer zapne(jako dnes) zcela náhodně bez jakéhokoliv známého vnějšího vlivu. Čím to může být způsobeno? Když vyndám klíče ze zapalování tak se rádio nespustí, ale občas zapomenu a pak letím vnoci vypínat rádio Auto: Golf V Variant CAXA 1.4TSI 2007 90kW
Nemáš nastavenou volbu něco jako Příjem dopravních informací? Ale že by je zase bylo schopno přijmout jen 1x za několik dnů ... Snad jen že by to reagovalo na noční příjem vzdálené německé stanice, jestli je to auto dotažené z Německa a nějak to zůstalo v paměti. Nechce se věřit, že je tam na předvolbě pořád nějaká původní stanice bývalého německého majitele.
Po dopravním infu by se zase ale mělo samo vypnout, teda jestli přijme signál k ukončení příjmu?
Dokud nevytahnes klíček ven, auto zůstává "živý" a v rámci ochrany baterky se "uspí" po nějaký době, presnej čas nevím, asi postupně různý jednotky, treba stropní světlo už po chvíli. A v tomhle případě asi něco straší v elektrice a auto se občas samo probudí. V rodině nám tohle dělá dvojková oktávka, na příčinu jsem nepřišel, ale je to poznat podle kamerky na předním skle, pro kterou jsem vytáhl napájení právě ze stropní lampičky a občas se náhodně na chvíli rozeběhne, už několikrát se auto i zničehonic samo zamklo s klíči v zapalování a nikým uvnitř... Zároveň s klíčkem v zapalování, když se po vypnutí motoru nevytáhl, opakovaně vybila baterku za víkend.
Původně jsem měl podezření, že dálkové ovládání reaguje na nějaký rušení nebo jinej ovladač od nějakýho auta ze sousedství (zamčený auto před domem občas zničehonic cvaklo zamkama a zablikalo), ale dělá totéž i na chalupě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.