Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VYPADÁVÁ MI POJISTKA,PROČ?

Od: michal958* odpovědí: 7 změna:

ahoj , mám problém u meho motocyklu,pořad mi vypadaává pojistka.když dám novou tak ihned praskne, když sem rozebral pulku motorky a hledal drát po prátu ,zda není nikne porušený,avšak nic se nenašel,ze by někde tzv,skratoval,nevite nekdo na co se mam jeste podivat, nikdy predtím mi to nedelalo, a zajimavý je že baterie je nabitá, a nejdou mi,ani světla,blinkry,tlakson nic,i pri nastarovanem motockylu, prosim poradte.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

světla ,blinkry atd. ti nejdou protože je spálená pojistka. Zkus všechna zařízení odpojit a pak je po jednom zapojuj a kde ti vypadne pojistka tam hledej problém.

chlapi chlapi, čo to sem píšete. U motorky se spálí pojistka (hlavní u baterie) spíš tím (můj názor) , že může být v háji tzv. regulátor napětí a valí do dobíjení moc proudu při provozu, a aby to celé neshořelo, tak se přepálí pojistka u akumulátoru. Problém ve světlech nebo blinkrech nebo klaksónu či stěračích :D bych nehledal. Polarita žárovky se taky špatně hledá. Cyril boduje. *palec* A nebo fakt tedy nevim . . . . :(

raadek*
Chce to proměřit. Nejlepší by bylo zajít za autoelektrikářem. R.

1jara*
hodnocení

0x

Ahoj, popište při jaké činnosti, nebo co ta pojistka jistí. Když nastartujete a zapnete světla a pojistka vypadne, tak vyměňte žárovky. Nebo překontrolujte zda je u žárovek správná polarita.

michal958*
hodnocení

je to ta pojistka co vede od baterie u plusu, ihned jak jji tam vlozim tak se spali aniž bych neco zapnul, samosdrejmne ze nejde starter nic

1jara*

Tak to budete muset znova projít.Je možné že se do spínací skříňky mohla dostat voda? To vám moc neporadím Za tou pojistkou někde bude šťáva na kostru nebo obráceně.

cyril*

Jak se u žárovek pozná "správná polarita"? Že by měly mít hlavu vždy směrem k mešitě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]