Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dostala jsem nabídku koupit Feldu 1,3 s novou stk v dobrém stavu za 10 tis., nemá posilovač řízení, je možné, aby mi ho tam v servisu dodatečně namontovali a kolik cca bude stát, Děkuji
Je,ale obávám se že tak strojnásobý cenu vašeho vozu mrkl jsem pouze na čerpadlo (čínské) a hřeben a jsme na desítce.A to ještě hadice,kladky,uchyty,řemenice... no a spoustu hodin práce
Felda 1,3 mohla mít buď posilovač nebo klimatizaci ale obojí najednou nešlo, motor by to neutáhl a hlavně na to nebylo na motoru místo.
Tohle se montovalo do Octavie 1 pod kódem motoru AMD. Je to vpodstatě 1.4ka MPi 8v (pro Fabie1 AME,AZF,AQW,..) s Feldy, která byla 1.3jkou. Dohnali objem zdvihem kliky. Fabie 1 už tento motor měla jen s kompresorem klimy, protože servo má hydroelektrické poháněné elektromotorem s proměnou regulací výkonu. Octavia 1 byla ještě hloupá a servo poháněla jen mechanicky řemenem.
Takže vejde, ale do Feldy to šlo udělat obojí jen jako neorigo přestavba od firmy Diava. Origo díly to neumožňovali obojí. Držák byl u Fedly vždy jen pro jednu věc (komp nebo servo).
Pro chlapa jo, ale píše holka. Kdybys viděl, kolik jim to dá práce, točit s volantem na místě. Vypadá to, jak když se kormidelník pokouší otočit plachtnici, co jí kormidlo požírá obrovská krakatice. Holt síla obvykle není výsadou té hezčí půlky lidstva.
"Na prehustenych nových zimakach" to asi neni dobrý do smyku...
Denně jezdím 1.3 bez posilovače a parkování s tim je prostě vopruz. Pro holku úplně naprd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.