Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.
Koupil jsem auto v AAA. Inzerováno a alarmen , což pomohlo v rozhodování.
Po několika dnech jsem zjistil , že tam alarm není.
Reklamace byla zamítnuta s tím , že alarm není uveden v předávacím protokolu.
Tam ale není uvedeno vše.
Máte někdo podobnou zkušenost a můžete navrhnout další postup?
Děkuji za radu.
To je v bazarech běžné. Taky jsem před časem kupoval auto a bylo tam "servisní knížka", "garance najetých kilometrů" a další superlativy a ve smlouvě je pak najednou, že je to v podstatě šrot, a že garantují, že to číslo, co je na tachometru je tím číslem na tachometru. Jinýmy slovy reklamovat nelze nic.
Další postup bych doporučoval se s tím smířit. Můžete se s nima dohadovat, můžete se i soudit, bude vás to stát spoustu času a peněz a výsledek velmi nejistý.
Podívejte, co je AAA zač... a nejen AAA, ale je v čele autobazarů s podvodnými praktikami) ...ve smlouvě bývá prodej "souboru náhradních dílů", tedy to není normální automobil. Sliby, i písemné, se neplní... Holt, mají početný zástup dobrých právníků...
Pár info o AAA na poradte.cz
Pokud máš důkaz, uloženu tu inzerci, která je pevně spojena s tím vozidlem, tak ano.
Měl si důkaz přiložit k reklamaci a nyní nezbyde než předžalobní výzva, vyzvi je v 7 denní lhůtě, aby ti buďto allárm doplnili a nebo požádej o slevu z kupní ceny, tu slevu vyčíslili jako náklady na do montování konkrétního alarmu (Nejlépe nabídkou nějaké levnější firmy s nějakým levnějším alarmem).
Následně bych podal žalobu, pokud ty důkazy jsou, tak to pravděpodobně vyhraješ i bez advokáta.
Domnívám se, že na základě jasné před žalobní výzvy ti ho tam namontují, bez výzvy neudělají nic.
Jinak myslím i coija by to mohla řešit, jedná se zde o nekalou obchodní praktiku, kdy prodávající deklaruje lepší vlastnosti, než má výrobek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.