Nejste přihlášen/a.
Zkus se podívat do datové kostky, co se píše v ní?
Ty chceš dávat 215 a 235 široké?
Možná se tím myslí, verze že širšími blatníky, takže jestli se ti vejde do blatníku bez drhnutí? Asi by to nemělo ničemu vadit, nejspíš je podvozek schválen, a otestován i s těmito šířkami - Na které ovšem musíš mít tam na řádku uvedené ráfky!
moje domněnka by logika
Ggl znáš?
Zadej svůj win a vyjede ti elektronický technický průkaz, Na ten asi mají náhled i policajti a STK tak uvidíš, co případně by bylo povoleno
Datová kostka je toto : dataovozidlech.cz/... = data ke stažení = vyhledání vozidla kde zadáte VIN nebo čísla dokladů a zjistíte to co máte v ORV II. (teedy pokud to nějaký úředníka správně zadal ! (U jednoho mám v paírovém ORV 3 rozměry kole a ktomu pneu ovšem v Datové kostce toto není)
Neřešil bych nebo spíše dle nájezdu a toho kolik máte kol-pokud jen 4 a najezdíte hodně pak přikoupit další kola a pneu na zimu (nebo letní). Nepočítaje rezrvní pkd je.
V datové kostec by mělo být přesně to, co je v TP, bohužel podobné formulace v TP jsou výplodem jednotlivých výrobců, resp. jejich zástupců pro ČR, tady chybí jedna konrétní věta, která obsahuje výčet konkrétních verzí, nebo negativní definici - pro které verze je nelze použít...v reálu se jedná o vozidla se sportovní úpravou podvozku a daným průměrem brzdového kotouče...Já bych naůpsal výrobci, co tím autor myslel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.