Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava motoru

Od: luke* odpovědí: 11 změna:
Zdravím, chtěl bych poradit. Před necelými 3.5 měsíci jsem dal po předchozí domluvě opravit auto ke kamarádovi. U Fabia 1,2 mi přestal fungovat motor. Chtěli jsme provést výměnu motoru u bratrance ale kamarád řekl že to nebude až tak nutné a je možná oprava. Tak se auto zavezlo v květnu s tím, že domluva byla na jeden měsíc práce. Po měsíci jsem se dozvěděl že je zakarbonovany válec a musel dát narovnat hlavu po sundání. Jenže od té doby nic, komunikace žádná do doby než jsem 1 srpna musel jet na dovolenou a chtěl jsem auto, to bohužel pry ještě není hotové protože byl nemocný a tak dále, prý i hlava z rovnání nebyla vyzvednuta. Chtěl jsem náhradní auto po něm jakožto člověk co má servis a nebyla moje vina že je auto stále v servise, tak jsem chtěl po něm auto. To mi nakonec řekl že to není jeho problém a povinnost mi zajistit náhradní vozidlo. Pořád jen výmluvy. Teď tam má dle jeho bráchy nějakého mechanika který dělá sem tam po práci a neví kdy moje auto bude hotové a jestli naseru tak auto mi odveze před barák v stavu jakém je. Myslím že tohle není normální. Můžete poradit?
Oprava motoru
Oprava motoru #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x

MŮŽEME, VRÁTIT SE STROJEM ČASU SDO MINULOSTI A CELÉ PŘEDÁNÍ DO SERVISU

opakovat

zpracuje se předávací protkol a píseměn se dohdne harmonogram oprav včetně předběžné ceny

nakonec si můžete napsat i nějaké sankce, pro oba, , při nedodržení sjednnaných podmínek

luke*
hodnocení

Zdravím,určitě bych tohle udělal byť někde v cizim servise. Bohužel pro mě jsem to dal kamarádovi kterému jsem věřil.

hodnocení

0x
Sehnat jinej servis tady si vzit auto se všim co rozebral nakopat mu prdel blbovi a hlavně bych mu nedal ani korunu
asd1
Přesně tak,ma lepsi ksefty a sere na tebe nebo neví co s tím,odvez to jinam a nic bych mu nedal.
A tipuju že lepší bude rovnou sehnat jiný motor...
luke*
hodnocení

Díky chlapi. No nečekal bych to u kamaráda, tak nějak jsem na něj dal a spolehnul se. Obzvlášť teď když 3,5 měsíce pryč, dělám barák kde auto potřebuji a teď jestli bych čekal další dobu na opravu jinde.
luke*
hodnocení

Tak teď mi napsal SMS že cena bude 31500 Kč, se posral. A to teprve teď bude skládat dohromady.
htp

To je poměrně běžná cena generálek HTP motorů. Vyhledávač nachází ceny takových oprav 29-45tis.

Generálky možno, no nie výmena tesnenia pod hlavou,rovnanie hlavy a rozvody. Toto sa nepovažuje za generálku.

do 25000kč za go motoru pokud by dal i noví pístní kroužky tak bych stim neměl problém

pokud nechal udělat jen hlavu a dal jiný rozvody tak to je dle mě generálka naprd a finančně dost přestřelená navíc tu je možnost že pokud to bralo olej tak ho bude brát dál

osobně bych chtěl podrobnej rozpis co se na vozu dělalo a co si učtoval

mam známího řešil podobnej případ ale s fordem auto rok pryč až výhružka že si auto vemou a nezaplatí to rozhejbala vuz jezdí servis poskyt 3 měsíční zkušební dobu kdy se vozem jezdí a zatim nechtěj zaplatit za opravu

osobně bych je to teda nechal dodělat dal bych jim tejden a pak by sem licitoval o ceně a už ted vim že by nedostal co by chtěl

pak dej vědět jak to dopadlo a nenech se zastrašit že ti neda auto když nezaplatíš auto ti dát musí

hodnocení

0x
Auto prodej na vrakoviště, ty motory nejsiu jistota ani po opravach
Koupit
1)Fiat Grande Punto s motorem FIRE

hodnocení

Díky za odpovědi. Už je to vyřešené díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]