Nejste přihlášen/a.
To nedaní ani autoservis sro, už jsi viděl, že by auto Servisák něco danil?
Každej ti řekne: "hele tady mi to posílej na soukromý účet jo"? A přitom na tom zboží má 100% marži, hodinovku má taky jako běžný servis, takže stejně musíš držet hubu, že ti to vůbec opraví... A to se ještě může po..at když máš nějakej díl svůj.
Proč si každej šmudla chce vydělat za hodinu 15 stovek dneska Jinak prý nedělá ...
No, některý jsou prostě takovou prasklý že ti alternátor pod 3000 neseženou, repasovaný, přitom mi jasný že ho kupujou do 8 stovek, ale prostě < trojku nee
Pokud chceš vědět jak dlouho se ta oprava ofiko dělá, tak si to můžeš zjistit, jsou na to normo časy. VAG (Škoda Audi siat volkswagen a další ) tohle má tuším v Erwinu, dříve to bylo nějakých pracovních listech.
Tvůj auto mechanik šmudla, se s tím může patlat třeba třikrát tak dlouho, protože nemá nářadí, nebo to nikdy nedělal, nebo nemá oficiální postupy k dispozici, takže nic nezkazíš tím, když si domluvíš úkolovou cenu, budeš cenu vědět předem )
100 Časových jednotek = 1 hod. práce - Tak to bývalo u Škodovky Volkswagenu
Ono pak taky zjistíš, že některý pracovní úkony ti udělají rychleji, ve výsledku levněji značkový servisy, jenže ty mi zase tvrději, že tam musí montovat originální díl, nevím jestli to je pravda, no a pak ten díl stojí třeba osminásobek i autocorrection.cancel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.