Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat. Na autě audi mi dělali v servise diagnostiku a řekli mi že přední snímač ABS nemá odpor že je špatný. Ale na budikach nikde žádná kontrolka ABS nesvítila. To by přece muselo hlasit kdyby byl špatný ne?
Chtěl bych se zeptat. Na autě audi mi dělali v servise diagnostiku a řekli mi že přední snímač ABS nemá odpor že je špatný. Ale na budikach nikde žádná kontrolka ABS nesvítila. To by přece muselo hlasit kdyby byl špatný ne?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Odpor snímače bejva 900-1200 ohmú múžeš si to přeměřit
Brzdy sou v pohodě?
Nekopou při dobrždování?
Abs de jak má?
abs1
No to chápu. Akorát mi to je divný jak to mohli zjistit když kontrolka na budikach nesvítila a přitom tvrdí že to čidlo nemá odpor?
@dabel mohlo, ale zrovna u koncernu se v paměti závad ukazuje i v kolika km k závadě došlo, jestli stále trvá, případně kolikrát se opakovala.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]