Nejste přihlášen/a.
jeste bych mel dotaz, jak urad jen z podpisu si overi ze ta osoba co mi podepsala plnou moc s tim autem ma prukaz ZTP?
od policie vám nehrozí sankce, klidně se takto vyhnete EKO dani,
"jeste bych mel dotaz, jak urad jen z podpisu si overi ze ta osoba co mi podepsala plnou moc s tim autem ma prukaz ZTP"
budete muset DOLOŽIT
takze kdyz me zastavi policie a bude chtit ridicak a technicak a ja reknu ze technicak nemam tak mi reknou - nevadi stastnou cestu?
Jakým způsobem to lze doložit náhodou nevíte?
Každopadně díky moc za pomoc
dzone, kdepak je techničák, vy ho nemáte proč? To jste nikde nenapsal. Samozřejmě za to Vám hrozí pokuta.
mam velky technicak ale maly technicak je procvakly kdyz se auto odhlasovalo z predchoziho majitele. Jak vysoka pokuta?
já Vás nějak nechápu, proč tedy budete tvrdit, že nemáte techničák,
Normálně jim ukážete procvaklý a hotovo. Nebo snad našel jste nějaký předpis, že se nesmí řídit s procvaklým techničákem?
už to tady bylo několiktát, nic ti nehrozí a chvilku hledej v historii, píšeš hlouposti, a pokud se ti něcoi nezdá, pčečti si zákon č.56/2001Sb. a navazující vyhláčku č.341
Vážený pane Pilný,
pokud vozidlo provozujete, měl byste ho přihlásit do 10ti pracovních dnů. V
případě, že Vás zastaví Policie ČR, Vám samozřejmě hrozí sankce. Její výši
Vám bohužel nejsem schopná sdělit, toto se dále řeší ve správním řízení.Přeji příjemný den.Kristýna Vojáčková
vedoucí oddělení registru vozidel
odbor dopravy
Magistrát města Pardubic
Vysvětlíte mi proím někdo tohle? Každý tvrdí něco jiného..
A když už jsem u těch otázek:
1)neplatím nějaké sankce za dobu kdy už je auto odhlášeno ale zatím nepřihlášeno?
2)je možné platit eko daň ve splátkách?
Předem díky moc za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.