Nejste přihlášen/a.
Pánové potřebuju prosím radu. Sundával jsem přední nárazník no a na bocích skoro u kol byl/je šroub.
Na jedné straně se odlomila hlavička šroubu takže zbytek a matka zůstali v autě na nějakém kusu plechu. Přístup je tam mizerný. Jako jeden z nápadů byl oheň tedy to nahřát jenže se bojím co by to udělalo s plasty kolem. Nárazník bych samozřejmě sundal, ale blatník ne (je plastový).
Na druhé straně se pro změnu urvala matka toho šroubu a je spojená se šroubem jak jeden kus pomalu. Zkoušel jsem matku chytit kleštěmi i různými klíči, ale nepomohlo nic. Jedině to zkusit říznout flexou, ale opatrně. Jenže co pak? Původní matky tam byli určitě navařené a to nemám jak. A kdybych tam jen dal matku a zkusil to šroubovat se všemi věcmi na místě tak se to nepovede klíč tam už nedám.
No napadla mě taková dočasná věc na furt. Dřív jsem to občas viděl na autech, že to tak někdo taky chytil. Prostě provrtat nárazník a chytit ho k něčemu co tam je. Nevím jak to líp popsat.
Nenapadá prosím někoho ještě nějaký způsob jak to udělat co nejlépe a vzhledně?
Osobák. A v čem pomůže typ a značka auta? Je to prostě 20 let starý frantík.
Drobnosti neřešte? Takže ani upadený nárazník nemám řešit? Hmm dobrá rada vážně za ni děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.