Dobrý den, vlastním Toyotu Yaris 2017 1.5 82kW. Auto skvělé ale začal jsem jezdit větší dálky a cítím že pohodlí bych asi potřeboval jiné. Hodně mě trefilo do oka jako náhrada Mondeo čtvrté generace které je už za hezké ceny okolo 250tis a méně. Je to dobrá volba? Toyotu jsem pořizoval pro spolehlivost a byl bych rád kdyby tohle bylo taky.
Na ecoboost jsem viděl negativní reklamu (kritiku) ve videu od německých opravářů aut.
Odkaz na video na youtube:
Něco ve smyslu, že konstruktéři Ford udělali vylepšení pro chlazení vložek válců a tím vyrobili problém, kdy se těsnění pod hlavou v nejslabším místě zdeformuje a pak teče (ztrácí se) chladící kapalina do válce.
asd1
To je jen jeden z problémů... a pozor není ekoburt jsko ekoburt, je jich několik dost rozdílných verzi, tady se bavíme o novějším 1,5.
tyk
Ano tohle by měl být ten novější agregát který na tyhle všechny neduhy už snad netrpí ale rád si poslechnu další názory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.