Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mondeo 1.5 Ecoboost, dobrá koupě?

Od: tyk odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
vlastním Toyotu Yaris 2017 1.5 82kW.
Auto skvělé ale začal jsem jezdit větší dálky a cítím že pohodlí bych asi potřeboval jiné.
Hodně mě trefilo do oka jako náhrada Mondeo čtvrté generace které je už za hezké ceny okolo 250tis a méně.
Je to dobrá volba? Toyotu jsem pořizoval pro spolehlivost a byl bych rád kdyby tohle bylo taky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

5x
Proč myslíte, že je to tak levný? Kvůli bezporuchovosti to nebude. Toyota vyrábí i větší auta tak bych se nejdříve podíval na ně a pak hledal jinde

asd1
hodnocení

1x
Ekoburt moc povedený motor není, ani ta 1,5. Musíš počítat že tě potká vymena motoru a mít na ní financni rezervu.
Ale jako jede to hezky, to ano.

hodnocení

1x

Na ecoboost jsem viděl negativní reklamu (kritiku) ve videu od německých opravářů aut.

Odkaz na video na youtube:

Něco ve smyslu, že konstruktéři Ford udělali vylepšení pro chlazení vložek válců a tím vyrobili problém, kdy se těsnění pod hlavou v nejslabším místě zdeformuje a pak teče (ztrácí se) chladící kapalina do válce.

asd1
To je jen jeden z problémů... a pozor není ekoburt jsko ekoburt, je jich několik dost rozdílných verzi, tady se bavíme o novějším 1,5.
tyk
hodnocení

Ano tohle by měl být ten novější agregát který na tyhle všechny neduhy už snad netrpí ale rád si poslechnu další názory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]