Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tato součástka?

Od: x1bc odpovědí: 4 změna:

Předem se omlouvám za název mojí otázky nevím jak nazvat danou věc. Je to část, která spojuje v autě chladiče k sobě no a nedaří se mi najít novou. Mám její originální číslo dle automobilky (7703080123) i obrázek.

Pomůžete zjistit název případně kde to najít a aby to nestálo ledvinu?

Jak se jmenuje tato součástka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spona/klip. Autokelly nebo primo renault ti ji objedna do par dni autokelly.cz/... na pobocku/servis bez nutnosti platit dopravu. V eshopech to mozna nekde najdes cena kusu bude mozna nizsi ale zase preplatis na doprave.

x1bc
hodnocení

Díky moc. Google mi tuto možnost nenabídl a když jsem zkoušel hledat na aliexpressu tak jich tam je hromada, ale spíš na samořezky nebo běžné metrické šrouby.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, spona-spojka-zavlačka chladiče, možná by šla sehnat i z vrakáče či u nějakého servisu, který nedávno měnil chladič na Renaultu - vyhazují to většinou celé - obzvláště autorizované servisy. Jinak tvarově to není nejhorší, takže kdyby se to nepodařilo sehnat rozumně, asi by to šlo svépomocí vyrobit - přibližně, ale funkčně.

x1bc
hodnocení

Tak jsem to nakonec dneska v rámci nasranosti, že ty co mi zbyli nejdou dát zpět tak jsem to přichytil TEXama a fertig. Jde o spojení vodního chladiče a intercooleru k sobě (v podstatě ještě dál se na intercooler pověsí kondenzátor klimy) kdy v horní části jsou ten takové jednoduché západky a dole tohle. Řekl bych, že výrobce náhradního chladiče udělal výstupky na spojení pomocí tohoto bazmeku kratší a tak to tam nešlo dát.

A podotázka. Kolika z vám se stává, že něco rozeberete pak složíté a potom jen koukáte na hromádku šroubků co zbyla? Já dnes jo což mě celkem děsí v případě auta *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]