Nejste přihlášen/a.
Zajímá mne jaký je rozdíl nezi motocyklem a mopedem. Je na to někde nějaká oficiální definice co je považované za motocykl a co za moped? V technickém osvědčení k Babetě nám uvedené jako druh vozidla Motocykl–moped, ale co si z toho vybrat. Je to motocykl nebo moped?
Zdravím. Zde jste na internetu, proto mi není jasné, že internet neumíte použít pro vyhledání odpovědi. Přeji krásný víkend s babetou, která je MOPED
chlochydess: Děkují za ten odkaz.
Zde jsi na poradně a proto mi není jasné, že neznáš zdejší pravidla a nerespektuješ je. Hlavně to Z4.
Omlouvám se, jsem zde krátce a pravidla nemám načtené jak kristusák desatero.
Nicméně zde jste na Poradně a tady si netykáme, pokud se neznáme.
Tož já tykám všem, koho neznám. Tak je to u dospěláků slušné. Pokud netykám, znamená to, že si o osobě myslím, že je dítě nebo idiot a nerespektuji ji. To se právě panu tazateli povedlo, takže dále už mu tykám.
indu - Podle "Z4" je zakázáno odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi". Chlochydess žádné pravidlo neporušil, protože neradí, že si to máte kdesi najít pomocí vyhledávače, ale uvádí přesný odkaz na příslušné stránky, kde to našel za Vás.
jannyhusak:
chlochydess: Klidně si vykej komu chceš. Mě je to jedno. Uvědom si ale, že v internetových diskuzích je běžné a normální vykání. To, že si myslíš, že jsi něco víc než všichni ostatní a proto také nemusíš číst a dodržovat pravidla a že se chceš povýšovat nad nimi a proto se dožaduješ aby ti všichni vykali je pouze projev tvoji neslušnosti. Já v internetových diskuzích mám ve zvyku všem tykát tak jak je to většinou ve zvyku a nehodlám na tom nic měnit a to ani v tvým případě. Jinak tato disdkuze je o něčem jiným a tak prosím nerozvíjejte tu OT diskuzi ohledně vykání a tykání.
Tak hele. Tím, že tykáš, se povyšuješ ty. Ostatní ti nestojí ani za to projevení nějaké elementárni úcty, kterou projevujeme právé vykáním. Kdysi se z úcty vykalo i vlastním rodičům, učitelům a blízkým lidem.
Ty budeš takovej ten rádoby mačo, co vleze do vietnamské večerky a Ťamanům tam skupinově tyká, žejo? A v Lidlu taky všem na kase zásadně tykáš, že mám pravdu?
My rozumnější dospělí si vykáme. To až vlezeš někam na úŕad, rozvalíš vrata a řveš "Čau holky! Blaženo, zavolej mi ředitele! Nazdar Franto!"? Takové borce mám nejraději. Tak se raději poděkuj, ze jsem tě naučil googlit a mazej i s mopedem někam na jezero.
Cizím dospělým a neznámým lidem, u kterých předpokládám IQ vyšší 60 bodů, zásadně vykám.
Pan dotčený se již z vybrané skupiny dobrovolně eliminoval, takže beze skrupulí tykám.
indu - Ve svém příspěvku ze 14:24 píšete: "Uvědom si ale, že v internetových diskuzích je běžné a normální vykání." Takže nechápu v čem je problém a proč to nedodržujete zrovna tady. Mimochodem - nevím jak jinde, ale tady si vykají i rádci, kteři jsou tu už desítky let registrovaní. Tykání se objevuje oprvdu zřídka. Jestli se Vám to nelíbí, nikdo Vás tu nedrží .
chlochydess: Tak je vidět, že s prezentaci tvojí neslušnosti nehodláš přestat. Ty neporušuješ pouze zdejší pravidlo Z4, ale i Z2 a Z5 (Vkládat odpovědi, které se nevztahují k otázce nebo odvádí pozornost jinam.). Zjistil jsi, že dodržování pravidel tu nikdo nehlídá a nic ti za to nehrozi a tak sis tu přišel neslušně vyřádit. S tvojí výchovou si tvoji rodiče asi nedali příliš práce.
bery:
Máš pravdu, ale to se některým neslušným co to záměrně nechtějí pochopit asi bohužel nedá vysvětlit.
magdon: Bohužel jsem omylem napsal vykání místo tykání a nevšimnul jsem si toho. Toto bez přemýšlení naprogramované fórum to už ale bohužel neumožňuje opravit. Předpokládám, že sis domyslel, že to byl omyl a tak jsi to hned neopomenul zneužít k rýpnutí si do mne. Tyká si tu na poradně většina lidí tak jak je v internetových diskuzích zvykem a jen málokomu to vadí. Ať si každý zde tyká nebo vyká, ale ať nikdo si tu nevynucuje vykání a nedává tím najevo, že se považuje za něco víc než ostatní a pokud se ti to nelíbí tak tu na poradnu nemusíš chodit a zavádět tu tvoje pomatené pravidla jak kdo má koho oslovovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.