Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyč řízení

Od: ty1 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chci se zeptat zda se musí dělat geometrie při výměně tyčky stabilizátoru?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud se mění stabilizační tyčky tak sem geo nikdy nedělal nevidim dúvod proč

hodnocení

2x
Nadpis tyč řízení, v otázce tyč stabilizátoru.
Při výměně tyčky stabilizátoru se geometrie dělat nemusí (nemá změnit geometrii nápravy), při výměně tyčky řízení rozhodně ano.

hodnocení

1x

Ano -právě výměnou se může rozhodit!

To mě docela zajímá - pokud měním stabilizátor, jakým způsobem můžu rozhodit geo? Tedy za předpokladu, že nejsem totální lama a neodšroubuju vše, co mě přijde na dosah, ale bez použití násilí odmontuju jen ten stabilizátor - přesněji tyč stabilizátoru?

Blbost..Pokud předtím byla geo ok,tak jakákoliv práce nebo výměna čehokoliv okolo stabilizátoru NEMÁ žádný vliv na geometrii..

Asi takhle je to celé špatně -nadpis tyčka řízení a v otázce jsem už pak tyč stabilizátoru, takže je problém co se je onou tyčko myšleno. Pokud "tyčka řízení" (beru jako axiální táhlo) =Geo ano, ale tyčka stabiizátoru (lidově kost) samozřejně ne.

Diesel..ano,teď na to koukám..Tazatel si plete jablka s kiwi ;) Tyč řízení a tyčka stabilizátoru je nebe a dudy..Já například stabilizátor i mého Sharana vyndal vpředu a jezdím bez něj..Stále to mlátilo i po výměně všech jeho součástí, tak jsem se na**al a není zam vůbec..V zatáčce se to možná víc nakloní, ale na to jsem zvyklý z Renaultu..ten se naklání i se stabilizátorem*smich*

ty1
hodnocení

Takže když se vymění tyč stabilizátoru na obou stranách tak se dělá geometrie?
Nesmysl..Pokud byla předtím ok..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]