Nadpis tyč řízení, v otázce tyč stabilizátoru. Při výměně tyčky stabilizátoru se geometrie dělat nemusí (nemá změnit geometrii nápravy), při výměně tyčky řízení rozhodně ano.
To mě docela zajímá - pokud měním stabilizátor, jakým způsobem můžu rozhodit geo? Tedy za předpokladu, že nejsem totální lama a neodšroubuju vše, co mě přijde na dosah, ale bez použití násilí odmontuju jen ten stabilizátor - přesněji tyč stabilizátoru?
Asi takhle je to celé špatně -nadpis tyčka řízení a v otázce jsem už pak tyč stabilizátoru, takže je problém co se je onou tyčko myšleno. Pokud "tyčka řízení" (beru jako axiální táhlo) =Geo ano, ale tyčka stabiizátoru (lidově kost) samozřejně ne.
Diesel..ano,teď na to koukám..Tazatel si plete jablka s kiwi Tyč řízení a tyčka stabilizátoru je nebe a dudy..Já například stabilizátor i mého Sharana vyndal vpředu a jezdím bez něj..Stále to mlátilo i po výměně všech jeho součástí, tak jsem se na**al a není zam vůbec..V zatáčce se to možná víc nakloní, ale na to jsem zvyklý z Renaultu..ten se naklání i se stabilizátorem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.