Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NEcan řídící jednotka 1.9sdi

Od: sdi odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám NEcan budíky a motor vw 1.9sdi a nevím jakou k němu sehnat řídící jednotku aby byla NEcan. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Až napíšete,že čo máte za auto,rok výroby motorizáciu,tak sa možno niekto nájde a vyhľadá vám OEM číslo riadiacej jednotky do toho auta.

sdi
hodnocení

Mám motor 1.9sdi 47kw z fabie 1 a budíky z Seat Cordoba 2 1.9sdi NECAN s mám traktůrek domácí výroby a potřebuji sehnat RJ motoru NEcan aby šla spojit s temahle budikama
oma

ROMceJá myslím že primárně potřebujete řídící jednotku k tomu motoru, imobilizér by se dal eventuelně v panelu přístrojů vypnout nebo v řídící jednotce motoru se dá vypnout určitě, teoreticky ten panel pak ani nepotřebujete (domněnka, nemám vyzkoušeno).

takže si musíte zjistit, která konkrétní jednotka pasuje k tomu vašemu motoru, k tomu by vám mohl pomoci značkový servis anebo etka(i ta online)

Tam najdete originální vw číslo a pak jinde se k tomu dá dohledat bosch číslo jednotky

pokud by vám autoservisu značkovém nechtěli víc vstříc, tak se obrátíte na nějaké co čipujou auta, ty mají databáze těchhle těch čísel i podle kodu motoru, Zkusíte jich víc, určitě najdete někoho ochotnějšího se podívat

ps: já si ale myslím že je fabia 1 (1999?) byla už can bus, i když asi ECU motoru měl ještě Klinku? Na to spárování imobilizéru byste stejně potřeboval určité znalosti, pin, a nebo nějaký vag Tacho. Autořizak vám asi pin neřekne co? Takže v řídící jednotce motoru si nechat vypnout IMO, je to jeden byte v EEpromce, a myslim od 2000 to slo i po kabelu mozna i 1999

oma

zkuste se rovnou obrátit na nějaké Chipaře (zavolat napsat) a že chcete řídící jednotku k tomuhle motoru a s vypnutým imobilizérem a jestli vám jí seženou a za kolik, měl byste alespoň vědět kód motoru.

Když si to od nich necháte i načipovat abyste měl větší krouťák, no tak asi nebude žádný problém

Mě se někde valí tyhle jednotky - ale pro TDI - to nevím jestli to jde přehrát a zaměnit. přehravat to sice umím, ale náplň pro SDI nemám a čas a lenost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]