Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zamknout kufr Renault Thalia

Od: zenavnesnazich® odpovědí: 6 změna:

Prosím, nejde mi zamknout kufr u Renaultu Thalia rok výroby 2009 - novější model.

Minulý měsíc se mi zase stalo, že nešel otevřít na DO a zámek na klíč kufr nemá...

Ráno jsem chtěla zajet do servisu a kufr se odemknout dal na první pokus.

Může mi někdo říct, co s tím je?

Moc děkuji,

Radka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle je lepší varianta. Většinou nejde odemknout, což s plným kufrem nechceš. Je to u thalie většinou kabel v kufru.
hodnocení

Moc díky. A kde ten kabel je? Je to ve svazku vlevo nahoře?

ja1
hodnocení

0x

Mojí kolegyni z práce Thalia dělala to samé. Příčinou byl přelomený kablík mezi autem a dveřmi kufru.

asd1

jj, obvykle dolámaná kabeláž v průchodkách do kufru..

A ve dveřích to bude podobný, dop. konrolu i tam...

Jsou na to opravný sady, nebo úsek vystřihnout a nahradit novým vodičem (řádově levnější a o moc víc práce oproti sadě s tim neni)

hodnocení

A kde je ten kablík? Je tam nějaký svazek kabelů vlevo nahoře u dveří kufru. Ale mám dojem, že nevede k zámku..? Díky moc

asd1

Průchodka z auta do dveří - tam kde se dráty při otvírání dveří ohýbaj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]