Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenastartoval jsem - zvukový signál

Od: mattes211 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, dnes ráno jsem nenastartoval Peugeot 307, diesel 2006. Místo nastartování to pouze opakovaně vydávalo zvukový signal, dokud jsem zpátky neotočil klíč. Nikdy se mi to nestalo, neví někdo co by to mohlo být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

27.07.24 10:24
hodnocení

1x
rtfm
27.07.24 10:35

Moje řeč!

hodnocení

0x

Kubatura or typ motoru? RHY-RHZ-RHR-9HX-9HY-9HZ?

mattes211
27.07.24 11:48
hodnocení

9hz

takže ropa 1,6-16V. Protočí se aspoň motor nebo to jen "pípá" a nic jiného? Co kontrolky svítí nebo zhasínají? V první řadě ko nabití baterie!

hodnocení

0x
A různé elektrospotřebiče v autě jsou na tom jak, funguje všechno ostatní? Před časem jsem známému řešil na dost dezolátní P307 1,6 benzin něco podobnýho a problém jsem našel až po snad dvou hodinách googlovani, hledání a kontrolování všech pojistek, konektorů apod (nemám s francouzema zkušenosti). Chyběla kostra motoru, bylo to zoxidované v kabelovým oku nahoře na převodovce, okamžitě pomohlo povolení a dotažení sroubu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]