Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokolo ano či ne?

Od: ok314* odpovědí: 2 změna:

chci si koupit nějake přemisťovadlo typu např. elektrokola líbilo by se mi takove kolo obvykle za valky ktere spalovalo dřevěne uhli dnes když jsou karburatory mnohem dokonalejši by takovy pohon mohl byt atraktivní(prodava se to u nas vubec?) když ne tak zpatky na elektrokolo jake je u nas cenově nejlepší a dobre elektrokolo?Da se pořídit ipod 10000 kč?Když vidim na internetu ceny elektrokol v USA kolem 200 dollaru tak žasnu a to si myslím že v Čině by se mi nakupovalo ještě lepe.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupit, nekoupit - Hamletovská otázka. Pár let mě laká nějaký elektroskutr. Ale pořizovací cena, krátká životnost baterií mě odrazují. U benziňáku do poslední kapky plný výkon, u elektro postupné slábnutí. Svezl jsem se na elektro - zaplakal, že něco tak příjemného a tichého si nepořídím. U elektrokola se musí počítat s příšlapem, protože mají jen 250 W motor.

raadek*
Kvalitni elektrokola tak od 30 tisic. Motokolo od Sachse pres 40 tisic. Česka kola s pomocnym motorem Honda pres 20 tisic. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]