Nejste přihlášen/a.
Skoda OCTAVIA 1U2
1,6/75/2003
motor: BFQ
benzin / sedan
sedan
Potrebujem kupit lozko stabilizatora prednej napravy (1J0 411 314?)
ale neviem aky priemer stabilizatora mam.
Katalog pre VIN ponuka:
stabilizator 21mm 1J0 411 305 B
stabilizator 23mm 1J 0411 305 E
Nevedeli by ste mi poradit, aky tam je stabilizator?
Dik
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
0x
Tak já mám stejnej motor, jen kombik a o 2 roky starší, klidně to můžu dojít změřit, ale furt to bude 50:50
Ale už se mi povedlo fam nacpat o 2mm menší gumy, Akorát s tím možná souviselo, že mi po čase praskla jedna ta kovová klema, co to drží k napravnici ...
bery®
Shodou okolností se mi taky pomalu blíží výměna, takže zrovna mám typ podle změřenýhi průměru v košíku v autodilech
Průměr stabilizátoru u mě je 23 a co jsem u některých typů našel v popisu, tak průměr díry v gumě k tomu patří o 2mm menší, asi aby se tyč v díře neprotacela, nevrzala a neodirala se, ale aby guma jen pruzila.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]