Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před nedávnem jsem měnil komplet brzdy od Bremba(předky)Začali mi ale pískat (vyměnil jsem kotouče,destičky,plíšky,vodící čepy).Pořádně jsem vše očistil a promazal.Nevíte jak se toho pískání zbavit?Dekuji
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jirka*
0x
Nedávno jsem měnil kotouče a desky na svém Volvu 850. Po výměně to nepískalo, ale teď začalo. Musím to znovu rozdělat a omrknout. Prý to mohou dělat plošky na zadní straně destiček, kam dosedá pístek. Buď se to má maznout silikonovou vazelínou nebo vložit plechy ...
Teď mi ale začala foukat hlava do chladícího okruhu, takže pískající brzda je podružný problém.
Teď mi ale začala foukat hlava do chladícího okruhu, takže pískající brzda je podružný problém.
asd1
0x
Nějaká že základních chyb pri montazi. Takže sundat a znova, a tentokrát tak jak se to má dělat. Jestli nevis tak kvalitní servis kde to neojebou. A pokud se jedna strana sjíždí jinak než druhá, tak mas v hajzlu trmen (příp.hadici) = kontrola/ repas.
protiproud
Mám za sebou desítky výměn brzd a nikdy mi tohle nedělalo No mohlo se stát že jsem něco třeba špatné maznul nebo vůbec. Rozdělání a znova
asd1
Strany kazda jinak = visí třmen, buď pistek nebo kluzny plochy, příp.stara ucpana hadice.. pískání = nejspis špatně ocisteny dosedaci plochy pro desky (hrb z koroze, strhnout skrabakem,pilnikem),může s tim souviset i rozdílný sjíždění, deska neni rovnobezna s kotoučem,je sikmo a brzdí jen hranou, proto piska...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pískání brzd
- Jak se zbavit pískání brzd u auta?
- Pískání brzd u auta - čím to je?
- Pískání kotoučových brzd
- Piskani pri brzdeni
- Pískání brzd? - video
- Pískání brzd za jízdy - felicie
- Pískání asi brzd
- Pískání brzd
- Pískání brzd na kole
- Pískání brzd
- Pískání od kol při jízdě
- Pískání kol - brzd?
- Proč brzdy pískají?
- Pískání brzd felicie
- Pískání brzd při nebrždění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]