Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání zásuvky - kostra?

Od: libor007® odpovědí: 10 změna:
Přátelé, chci namontovat autozásuvku pro napájení telefonu. Mám zlodějku do pojistkové skříně a hledám tip na vhodné připojení kostry. Mohl bych použít kovovou konzoli viz foto? Šel by tam rovnou dát šroub. Případně poraďte vhodné místo v Dacii...
Přidání zásuvky - kostra?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ten plech na fotce vypadá docela rezavě. Tam bych to nezapojoval, protože tam asi nebude dobrý elektrický kontakt.

Když si lehneš na podlahu auta (tam kde máš normálně nohy), tak bys pohledem případně s baterkou měl najít blízký kostřící bod. To je ideální místo pro připojení. (Nevím jak moc to má Dacie zakrytované).

hodnocení

Šmirgl a kontaktol mám. Ten kostřící bod si mám představit jak? Nechcu do něčeho zbytečně vrtat a tahat od baterie se mi taky zbytečně nechce.
kmet

Šroub trčící karoserie, na něm matka a pod ní vodiče.

Přidání zásuvky - kostra? #2
kmet

Někteří rychlo elektro montéři používají na připojení se v autě na vodič sulerrychlé rychlospojky IDC.

Přidání zásuvky - kostra? #3
hodnocení

Tak toto je super. V které části to je? Na středovém panelu nebo u dveří?

hodnocení

2x

Na tom plechu až dole je jeden z úchytů palubní desky. Takže klidně povol tu matku, na kterou se bez problému dostaneš zespodu, a udělej si tam kostřicí bod. Na kebel cvakni očko, dej tam vějířovou podložku, dotáhni matkou a ručím ti za to, že to bude bez problémů funkční!

Přidání zásuvky - kostra? #4

vernon
hodnocení

0x
On ten rumunský žebřiňák nemá z výroby autozásuvku?
Ukostřit lze kdekoliv, kde je to spojené s kostrou. Od toho existují zkoušečky...
hodnocení

Můj kvalitní rumunskofrancouzský vůz nemá zástrčku tam, kde potřebuju a napájím toho víc. Zkusím tu konzoli proměřit.

@vernon: Představ si, že má. Dokker a některé další dokonce 2!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]