Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatky za regisraci skutru

Od: vjerca odpovědí: 6 změna:
Dobrý den:)Koupila jsem si skutříka a chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo neví kolik stojí poplatky za registraci skutru, nová značka registrace a tak? je i potřeba na úřadě vyplnit formulář Přihláška k registraci vozidla? Abych si to doma kdyžtak předchystala:) Jinak jsem dostala ke skutru předvyplněný velký techničák... Je to skutr do 50kW, 45km, nový, r.v. 2009...Díky moc za odpovědi:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

2x

nejprve musite udelat evidenční kontrolu,udelate tam kde delaji stk, pote si uzvrit povinne ruceni, u nejake pojistovn, a pote zajit na urd kde provedete prepis, s malym a a velkym tp, prespis na padesátku stoji pocitam do 500 kč pac za 125 cmm sem plaatil 600 kc

vjerca
hodnocení

musím na tu evidenční kontrolu? mě se zdá že mi to prodejce skutru nerikal...rikal ze jen pojistit a pak prihlasit...ale je pravda ze u auta se to tak dela, tak asi na tom neco bude...

vjerca
hodnocení

jinak děkuji za odpoved:)

michal958*

myslim ze na evidenčku musite pokud se jedna o pouzite moto ale ja jak je to u noveho to nevim

dlasi radci mozna poradí:)

vjerca
hodnocení

jj i tak děkuji za radu:)

cyril*
hodnocení

0x

Zřejmě máte popletené označení. Vozidlo s výkonem 50kW zcela jistě nemá konstrukční rychlost 45 km/h. Jedná-li se o obsah motoru do 50 ccm, tak za registraci zaplatíte na úřadu 300,-Kč. Na registračním místě předložíte doklad o nabytí vozidla (fakturu), doklad o uzavření pojištění, vyplněný tiskopis přihlášky a svůj doklad totožnosti a samozřejmě i technický průkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]