Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti se značkami NTY (Polsko), případně GSP (Čína) a nebo jiné levnější značky s poměrem nejlepší ceny a kvality? Mám to do auta se kterým jezdím nejčastěji 25km sem a 25km zpátky, nebo kolem baráku, jednou za čas nějaká delší trasa 200km tam a 200km zpět ale to spíš ojediněle.
Děkuji.
1x
doplněno 16.07.24 18:24: Mám zadní brzdiče Kamoka a slouží už tři roky..Od Meyle jsem bral dost věcí a fungovaly..Je ale pravda,že auto používám jen kolem komína..zato po velmi špatných cestách..Starline od Kelly vlastně není špatné, jen predražené..ale pod krycím jménem Starline může být jakýkoli výrobce..nevím,jak to mají..někdo snad poradí..
Tiež mám poloosu od GSP a už má nabehano pár tisíc a v pohode. Inak ten číňan je veľký výrobca pre automobilky.
0x
Já mám teda v dnešní době celkem problém kolikrát odlišit úplný šmejd od něčeho aspoň trochu použitelného. Jasně pak jsou dražší možnosti, ale i na ty jsou občas negativní zkušenosti.
Od NTY jsem na svůj aktuální vůz pár věcí koupil a totální šmejd.
Od GSP jsem v minulosti kupoval víc homokloubů a bez problémů a když musím tak se k ní vracím. Za danou cenu si myslím, že ta značka ujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.