Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti se značkami NTY (Polsko), případně GSP (Čína) a nebo jiné levnější značky s poměrem nejlepší ceny a kvality? Mám to do auta se kterým jezdím nejčastěji 25km sem a 25km zpátky, nebo kolem baráku, jednou za čas nějaká delší trasa 200km tam a 200km zpět ale to spíš ojediněle.
Děkuji.
Tiež mám poloosu od GSP a už má nabehano pár tisíc a v pohode. Inak ten číňan je veľký výrobca pre automobilky.
Já mám teda v dnešní době celkem problém kolikrát odlišit úplný šmejd od něčeho aspoň trochu použitelného. Jasně pak jsou dražší možnosti, ale i na ty jsou občas negativní zkušenosti.
Od NTY jsem na svůj aktuální vůz pár věcí koupil a totální šmejd.
Od GSP jsem v minulosti kupoval víc homokloubů a bez problémů a když musím tak se k ní vracím. Za danou cenu si myslím, že ta značka ujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.