Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné značky autodílů - zkušenosti

Od: jzdm odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenosti se značkami NTY (Polsko), případně GSP (Čína) a nebo jiné levnější značky s poměrem nejlepší ceny a kvality? Mám to do auta se kterým jezdím nejčastěji 25km sem a 25km zpátky, nebo kolem baráku, jednou za čas nějaká delší trasa 200km tam a 200km zpět ale to spíš ojediněle.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Koupil jsem poloosy GSP na Audi A4 b6,1,9 tdi 96kw..Pasovaly a problém vibrací se jejich výměnou vyřešil..Zatím jsem s nimi najel jen pár tisíc km,takže nedokážu určit, jak to bude s nějakou trvanlivostí a výdrží.Obecně ale kupuji levnější autodíly,protože mám auta "na dojetí"..Některé dojíždím už sedmým rokem *smich* Problémy jsem měl spíš kolikrát se značkovými díly..s "nounejm" paradoxně problém nebyl ;) Vyhnul bych se obloukem značce Vïka! To je šunt! Na oko jsou díly hezky zpracované,ale kvalita nula.
doplněno 16.07.24 18:24: Mám zadní brzdiče Kamoka a slouží už tři roky..Od Meyle jsem bral dost věcí a fungovaly..Je ale pravda,že auto používám jen kolem komína..zato po velmi špatných cestách..Starline od Kelly vlastně není špatné, jen predražené..ale pod krycím jménem Starline může být jakýkoli výrobce..nevím,jak to mají..někdo snad poradí..

Tiež mám poloosu od GSP a už má nabehano pár tisíc a v pohode. Inak ten číňan je veľký výrobca pre automobilky.

Vika je jen obchodní značka a prodává přebaly různých výrobců. Je však pravda, že těch šuntů má více, než Starline.

hodnocení

0x

Nevím jak a které díly ale jsem velmi spokojen s výfukovými díly z polska Izawit a Polmostróv. Jinak jednou jsem koupil kotouče zn Barum -ne není to chyba skutečně to byly znaky Barum -dle prodejce koupil známku Barum Němec a používal je na některé ND na auta a.

x1bc
hodnocení

0x

Já mám teda v dnešní době celkem problém kolikrát odlišit úplný šmejd od něčeho aspoň trochu použitelného. Jasně pak jsou dražší možnosti, ale i na ty jsou občas negativní zkušenosti.

Od NTY jsem na svůj aktuální vůz pár věcí koupil a totální šmejd.

Od GSP jsem v minulosti kupoval víc homokloubů a bez problémů a když musím tak se k ní vracím. Za danou cenu si myslím, že ta značka ujde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]