Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: efbgrdfv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám možnost koupit Škodu Scala 1,5TSI 110kW anebo jít do Kia Ceed 1,5T-GDi 140k o výkonu 103kW. Co je podle vás spolehlivější motor? Do čeho byste šli vy? Kia by byla funglovka, scala je mírně zajetá ( do 15 000 km )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tahla otázka už tady byla, stejnej evergreen jako já s tlumičema *smich* Nebylo by lepší se na obě auta jít osobně podívat, projet se v nich a ze kterého budete mít lepší dojmy, to koupit? Víc se mi osobně líbí škodovky, ale Scalu bych asi nechtěl, spíš čtverkovou Ofci. Ale škodovky zase bývají dost předražené a u Kia budete mít asi lepší poměr cena/výkon.

moorning
hodnocení

0x
Kia Vám nabídne více za méně peněz se 7 letou zárukou, na škodovku budete mít servis na každém rohu rohu a levnější ND. U nás by vyhrál Ceed, protože nabídne i Combi se slušnou výbavou za rozumnou cenu.

Neměl by spíše zákazník chtít, aby auto nepotřebovalo servis a kupu náhradních dílů? Pokud ale někdo nakupuje nové auto a už dopředu počítá s neustálými opravami, tak fakt potřebuje servis na každém rohu.

hodnocení

0x
To je jako se ptát , které boty si mám koupit bez vyzkoušení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]