Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
chci vyměnit nahoře vzadu na kapotě, tedy ukradli mi anténu k autu. Budu potřebovat sebou VIN kód?
Díky
Záleží, co konkrétně vám ukradli. Většina antén na autě je univerzální.
Máte foto? Stačí došroubovat prut nebo potřebujete ploutev? Odšroubovali nebo vytrhli? ... je spousta neznámých ve vaší větě.
Upřímně, mám to z doslechu od někoho z rodiny. Nejedná se o moje auto. Jde mi spíše o to, jestli je to plk - že je třeba na tohle VIN kod. Mně to totiž tak přijde, tak si to chci jen ověřit, jestli si to myslím správně.
hretu - Pokud jde o anténu určenou přímo pro tento typ auta, pak VIN možná potřeba bude. Ale slušný servis si ho v tom případě zjistí sám.
Já mám například anténu integrovanou (zalisovanou) v zadním bočním okénku, takže ta bez přesného VIN určitě vyměnit nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.