Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna antény u auta, budu potřebovat VIN kód

Od: hretu odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

chci vyměnit nahoře vzadu na kapotě, tedy ukradli mi anténu k autu. Budu potřebovat sebou VIN kód?

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S sebou kam? Do servisu? Ten si snad přečtou přímo v autě nebo techničáku, kdyby ho chtěli.

hodnocení

0x

Záleží, co konkrétně vám ukradli. Většina antén na autě je univerzální.

Máte foto? Stačí došroubovat prut nebo potřebujete ploutev? Odšroubovali nebo vytrhli? ... je spousta neznámých ve vaší větě.

hretu
hodnocení

Upřímně, mám to z doslechu od někoho z rodiny. Nejedná se o moje auto. Jde mi spíše o to, jestli je to plk - že je třeba na tohle VIN kod. Mně to totiž tak přijde, tak si to chci jen ověřit, jestli si to myslím správně.

hretu - Pokud jde o anténu určenou přímo pro tento typ auta, pak VIN možná potřeba bude. Ale slušný servis si ho v tom případě zjistí sám.

Já mám například anténu integrovanou (zalisovanou) v zadním bočním okénku, takže ta bez přesného VIN určitě vyměnit nejde.

hretu
hodnocení

Ok. Takže plk to být může i nemusí. Díky. Ale vzhledem k tomu, že se objednala originál anténa přímo od výrobce auta, tak spíše není. Jen mi to přišlo prostě divný a konečně mě napadlo, že za zeptání (po x týdnech od infa...), nic nedám.

glyx
Když objednáte náhradní díl podle VINu, nemůžete se splést. Ale není to nutná podmínka.

hodnocení

0x

počítám že ti ukradli jen prut antény takže jukneš na průměr závitu a jestli potřebuješ prut se šroubem nebo s dírou a koupíš jinej

ještě tam de o dýlku ale většinou 40cm stačí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]