Která auta mají sklopné opěradlo spolujezdce (do roviny) podobně, jako to má například Ford Fusion? auto.cz/... Vím, že například Octavia 3 to měla za příplatek, ale naživo jsem to nikdy neviděl.
Š100. V základu bez příplatku. doplněno 14.07.24 21:14:
Opěrka byla volně otočná, úhel byl omezen jen hmotou sedačky a opěrky. Bohužel zubaté kolo kloubu bylo navařeno na celkem tenostěnný profil, takže pod trochu chlapáčtějším chlapem svár mohl prasknout a muselo se převařit. Zvlášť pokud měl rád za volantem polohu skoro vleže, jako já..
Dopředu. Jako to má ten Ford Fusion. Je to vidět na fotce v odkazu. Dozadu to má asi hodně aut. To umí běžně škodovky. Tak si to občas sklopím a na chvilku se natáhnu, když jsem unavený. To sklopné opěradlo dopředu beru jako alternativu pro převoz delších předmětů, když se to auto například nedělá jako verze kombi. Sklopí se zadní opěradla a k tomu to přední a klidně je to delší prostor (samozřejmě ale užší) než u nějakého kombi.
Tak ten Touran je perfektní.. Jenom ty ceny i za celkem ojetý kus jsou pořád hodně vysoké. Ale jinak super auto. Ideálně jako 4x4 se zvýšeným podvozkem
Tak to je trochu škoda. VW dělal 4x4 u kdečeho. Ale už jsem asi našel kandidáta na celkem ideální auto... Až na tu cenu. VW Caddy. Za příplatek to může dostat to sklopné opěradlo spolujezdce a dělá se to i se 4x4.
Tak za příplatek to mohlo mít i Citigo. Je tam pak ale omezení sklopení opěradla dozadu. Ale je vidět, že i takový prcek jako Citigo takhle uveze až 2 metry dlouhý předměty (od palubky po zadní dveře. forum.skodahome.cz/...
fik
Ještě mě napadá, že můj Peugeot 206 to taky umí, protože je to 3 dveřová verze. 2m věci se tam pak v pohodě vejdou. U 3dv. aut to bude díky systému vyklápění sedaček kvůli nastupování dozadu umět víc z nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.