Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší zpětné zrcátka

Od: xol odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo podle vás možné dát na auto lepší zpětné zrcátka než má? Mám auto skoro 20 let staré (Opel Astra 2005) a ty zrcátka má opravdu malé, navíc nevidím dolů na čáry, vidím jen přímo za auto, takže se mi s autem hůř parkuje. Budu ráda i za doporučení dobrých zpětných zrcátek. Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle řeší přídavné panoramatické zrcátka. Doporučuju kulaté a takové, které jde po nalepení pootáčet (je šikmé a upravuješ si tím náklon do požadované strany). Jinak to je problém si pro couvání podle čáry upravit zrcátko a pak vrátit? Mimochodem kdybys sehnala vůbec homologované lepší zrcátka, což pochybuju - jejich cena by stejně rapidně zvýšila hodotu té staré rachotiny.
xol
hodnocení

Děkuji za radu, ty panoramatické zrcátka hned kupuji! Myslím, že mi budou úplně stačit

hodnocení

0x

Přesně tuhle Astru jsem měl v kombíku jako služebák, nalítal jsem s tím autem asi 300tkm a rozhodně jsem neměl problém se zrcátky ani couváním. Ale budiž. - k věci. Jiná zrcátka na to auto legálně nelze dát. Ale jelikož jsou ty zrcátka elektricky ovládaná, jistě zvládnete před couváním to pravé sklopit o něco víc dolů. Další level pak může být parkovací asistent, případně parkovací kamera - i když tady nepůjde dát klasické rádio s kamerou, protože ty Opely měly speciál typ rádia

xol
hodnocení

Moje auto má právě zrcátka, které nejdou sklopit elektricky (jinak bych to neřešila). Musela bych před každým parkováním vystoupit a sklopit ručně zrcátka :D Ale už jsem to zdá se vyřešila panoramatickými zrcátky, tak snad budou stačit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]