Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo podle vás možné dát na auto lepší zpětné zrcátka než má? Mám auto skoro 20 let staré (Opel Astra 2005) a ty zrcátka má opravdu malé, navíc nevidím dolů na čáry, vidím jen přímo za auto, takže se mi s autem hůř parkuje. Budu ráda i za doporučení dobrých zpětných zrcátek. Díky moc
Tohle řeší přídavné panoramatické zrcátka. Doporučuju kulaté a takové, které jde po nalepení pootáčet (je šikmé a upravuješ si tím náklon do požadované strany). Jinak to je problém si pro couvání podle čáry upravit zrcátko a pak vrátit? Mimochodem kdybys sehnala vůbec homologované lepší zrcátka, což pochybuju - jejich cena by stejně rapidně zvýšila hodotu té staré rachotiny.
xol
Děkuji za radu, ty panoramatické zrcátka hned kupuji! Myslím, že mi budou úplně stačit
Přesně tuhle Astru jsem měl v kombíku jako služebák, nalítal jsem s tím autem asi 300tkm a rozhodně jsem neměl problém se zrcátky ani couváním. Ale budiž. - k věci. Jiná zrcátka na to auto legálně nelze dát. Ale jelikož jsou ty zrcátka elektricky ovládaná, jistě zvládnete před couváním to pravé sklopit o něco víc dolů. Další level pak může být parkovací asistent, případně parkovací kamera - i když tady nepůjde dát klasické rádio s kamerou, protože ty Opely měly speciál typ rádia
xol
Moje auto má právě zrcátka, které nejdou sklopit elektricky (jinak bych to neřešila). Musela bych před každým parkováním vystoupit a sklopit ručně zrcátka :D Ale už jsem to zdá se vyřešila panoramatickými zrcátky, tak snad budou stačit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.