Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, u fiatu Dobló, r.v. 2003, 1,9Jtd, 74 kw potřebuji vyměnit brzdové trubky předních kol, vlevo i vpravo. Nemohu najít, odkud, kde je trubka v motorové části namontovavá. Zhora to není vidět. Zvedl jsem auto na špalky a zespodu též nic nevidím. Může někdo poradit ... Děkuju
nenastavoval bych starý brzdový trubky spojkama, za prvý asi není schopnej podle toho co píše pořádně prohlídnout celou trubku, aby nenastavil něco ZA kusem, který je taky načnutý.
Za další dávat spojky nebo nechávat starou trubku a paralelně podél novou znamená, že ho můžou vykopnout z STKčka. Jako technikovi by se mi to nelíbilo, ani spojky bych netoleroval.
Prostě nový trubky a hotovo.
Ať si zjistí po okolí, kdo má nájezdy. Tady v okolí jsou ze dvou ÚČEK udělaný nájezdy a slouží to v podstatě komukoliv.
Pánové neučte dělat tazatele nějaký prasárny
+ pertlovačku.. Já bral asi za litr na "čočku"a dodělal šroub s kuželem pro "trychtýřek"(to samý už se šroubem bylo asi za trojku )
Trubky ocel nebo CuNi (ta má atest pro auta, pokud vim tak čistá měď ne)
Ještě chci požádat o vyjádření se k problému. V příloze jsou tři vyobrazení kostky. Vím, že trubka od levého kola pokračuje za kostku. Poklepáním trubky kostka vybruje. Musím vyšroubovat všechny shora příchozí trubky a kostku vyjmout, abych se dostal k trubce ze zadní strany? Pravděpodobně ano, ale mám obavy, abych něco nepohnojil. Dík předem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.