Pekné popoludnie, zajtra idem z Viedne domov a potrebujem sa spýtať či treba po výjazde z rakúskych hraníc až do Kvetoslavova diaľničnú známku. Viete zistil som že mi skončila A tak sa chcem spýtať či to na tých 20 km treba alebo to môžem prejsť bez…. Tu sú súradnice odkiaľ kam: začiatok, 48.0710710, 17.0721688 koniec, 48.0411618, 17.3378246. Je to v podstate cez Lužný most a trochu po R7. doplněno 12.07.24 07:13: Ešte sa spýtam.. keď za hranicami pôjdem smerom na Bratislavu a sejdem na petrzalku smerom na prístavný most tak treba známky, aj napriek tomu že to je platené alebo tu stihnem tých 8km prejsť?
Promiňte, ale pokud se umíte zeptat zde na poradně, pak pro vás nemůže být problém si na netu vyhledat placené a neplacené úseky slovenských dálnic. Nebo se pletu?
Nemusím koukat ani na souřadnice. Pokud je mi známo, tak na Slovensku je jediná neplacená oblast na dálnicích a to v rámci města Bratislava. R7 je normálně placená.
záleží kudy tam pojedeš já jezdím do Bratislavy přes hainburg mimo dálnici, do kvetoslavova můžeš po okrskách přes dunajsou lužnou atd...když trefíš do vídně, trefíš i domů po vedlejších silnicích
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.