Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ohledně klimatizace. Přítelkyně odvezla auto (fond focus) do autorizovaného servisu z důvodu nefunkční klimatizace - předpokládali jsme standardní doplnění kapaliny.
Nicméně ji řekli, ze je nutné vyměnit katalyzátor - nacenili to včetně práce na 18000,-
Já autům do takové míry nerozumím, nicméně mi přijde, ze katalyzátor s klimatizací nesouvisí - mýlím se?
Díky za odpovědi k váš čas.
VS
2x
Je to reálné nebo ji proste chtějí natáhnout?
V autorizáku běžná cena, neboli příplatek za kravaťáka s kafíčkem
. Dej jim prachy za zjištění závady a udělej to jinde, nejlíp servis specializovaný na klimatizace..
Jaký přesně auto a motorizace?
Příčin proč nechladí může být víc, nejčastější je únik chladiva přes ucpávky klimakompresoru, pak děravá některá trubka/ výparník/ kondenzátor, pak tam je expanzní ventil a čidla tlaku... Diagnostika závady nemusí být správná a nemusí to být jen jedna věc kterou našli = zaplatíš výměnu dílu a přijde další akce znova za raketu ![]()
2x
auto-chladice.heureka.cz/...
K tomu nova celá nápln zaleži co tam je za chladivo to múže dělat i 5tisíc k tomu náká práce
Tak bych tech 11 litrú v autorizaku viděl jako normální
0x
Zkuste hledat dle přesného názvu třeba zde
Musíte doplnit specifika vozidla. Taky se zeptejte i jinde, za kolik to umí jiný.
katalyzátor****kondenzátor klimatizace
to je rozdíl..
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.