Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada autobaterie

Od: luckyxman® odpovědí: 5 změna:
Zdravím všechny, odešla mi autobaterie a já za boha nevím, jakou koupit novou náhradní. Podle OEM mi to najde 2 baterie. Mohl by prosím někdo poradit? Foto štítku baterie níže. Jedná se o auto škoda fabia 3 combi 1,0 TSI rok výroby 2020. Děkuji velice
Náhrada autobaterie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Stejně to musí do servisu. Kvůli nakódování nové baterie...
asd1
Nepotřebuje znasobit cenu pomoci servisu, staci mít diagnostiku s kterou jde nová baterka nakodovat, to má dnes kdekdo.. originál za 6k je vtip, to někdo koupí?

hodnocení

0x

Můžete si vybrat třeba z těchto autobaterií...nebo další nabídka

hodnocení

0x

Tak vy máte "chytré dobíjení"ze start stopem takže potřebujete EFB popř.AGM.Tu samou (49Ah) asi nezeženete - já aspoň nezehnal.Dal jsem tam tuhle battery-import.cz/... a přenastavil dobíjení na 55ah.(mám diagnostiku).Jestli nechcete jet do servisu tak třeba tuhle battery.cz/... ten rozdíl 1ah tam nebude hrát roli.Jinak jakoukoliv EFB nebo AGM do 60Ah -rozměrově tam vleze a poté na diag. přenastavit

doplněno 09.07.24 22:49:

aha tak našel "original"ale ta cena skoda-dily.cz/...

hodnocení

0x
Třeba tady
kupoleje.cz/...
A ja bych si na mínusu u baterie odpojil ten malý konektor abych se zbavil otravného start stopu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]