Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výfuk, Fabia II kombi, 1,4 16V 63kW

Od: amper® odpovědí: 5 změna:

Tak se mi ta Škodověnka nějak sype. Ale k věci. Budu potřebovat zadní díl výfuku. A tady jsem narazil. Potom, co ze dne na den zmizelo Car Centrum, mi zbyl jen jediný dodavatel - Škoda díly. A tady občas narazím na nesrovnalosti. Podle VIN mi e-shop doporučuje úplně jiný díl, než bych čekal a u dílu, který bych vybral podle motorizace a délky vozu (kombi) to píše, že není vhodný pro moje auto. Jasně, zeptat přímo u pramene se můžu, ale jaksi ne dnes.

Tedy otázka:

1. Bude mnou vybraný díl (druhý obrázek) pasovat? Dle data výroby (10/2008), kastle (kombi) a motorizace (1,416V, 63kW- BXW) by měl. Akorát jim to v eshopu trochu hapruje v popisu dílu...

2. Včera jsem měl auto na rampě (kvůli jiné záležitosti) a pokusil se vyfotit výfuk zespodu. Na cenu za nejlepší fotku to nebude. Co čtete za číslo - obr. 1? Já JZW 253.609 AM. Ovšem na tohle číslo strejda google krčí rameny nejblíž je JZW 253.609.AA

3. Kromě uvedeného e-shopu, kde kupujete díly na škodovky?

Díky a přeji příjemný zamračený den. (Včera jsem s flexou a svářečkou v tom vedru málem vypustil duši, tak vám,ať je lépe) A.

Výfuk, Fabia II kombi, 1,4 16V 63kW
Výfuk, Fabia II kombi, 1,4 16V 63kW #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nešlo by to vyfotit nějak inteligentně? Tohle je pouhý dvoubarevný flek. To snad i kalkulačka fotí líp.
Co navštívit nějaký kvelb s autodíly a říct jim jaký je problém?
hodnocení

Ahoj, ad a) šlo, ale až dostanu auto zpátky na rampu, tedy nejdřív o víkendu. Fotku jsem dělal na slepo, včera v tom žáru, tak vypadá, jak vypadá. Ale ani na místě jsem z toho víc nevyčet.

ad b) Dotaz vznesen přímo na škoda díly, ale narozdíl od poradny, oni o víkendu nepracují, tak čekám, co z nich vypadne...

hodnocení

0x

Ahoj, ono je to možná AH a výfuk se montoval v jednom kuse se středním dílem ve fabrice. V náhradách jsou jen samotné koncáky. Celý set v kuse střeďáku a zadního se neprodává. Musela by se demontovat zadní náprava jako při skládání na lince. Takže v náhradních dílech je jiný kód.

Měl by tam pasovat tento:

skoda-dily.cz/...

Další obchody s díly třeba autodily-pema.cz/...

doplněno 07.07.24 15:47:

deutsche-parts.co.uk/...

hodnocení

Ahoj. Vítej zpět. A díky. AH to klidně být může. Jsou v podstatě vidět dvě svislé čáry. Ten Tyll mi to nabízí, akorát v popisu nesedí výkon motoru,ale asi to bude stejný díl. Vznesl jsem na ně dotaz, který z těch dvou, tak uvidím... Klidně vezmu Tyll, když budu mít jistotu, že padne.

Jsem tu jen na skok, že jsem se nudil. Zas bude "ticho po pěšině";)

Původní nápis můžeš odrbat ocelákem. Bude čitelnější.

Můžeš vybírat i z těchto 6Q9 253 609 AB

autodily-pema.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]