Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyfuk - bez prepazky konc. trubky

Od: ok® odpovědí: 7 změna:

Dibrý den,

prosím vás co znamená u koncových dílů vyfuku, když je uvedeno, že např. bez přepážky koncové trubky / s přepážkou koncové trubky

je to pro mne důležité, má to nějaký vliv?

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám, že výfuk bez přepážky je otevřený výfuk pro mentály, který bez úprav motoru dělá pouze větší randál. Nemusíte s ním projít TK.

ok®
hodnocení

to jako vážně? proč to pak prodávaji na běžných shopech s autodíly?

shanim koncovy dil a skoro všude je to uvedeno

ok®
hodnocení

tak zjisteno, je to uplne neco jineho, dekuji

tento vazmekt to je

Jasně, je to úplně něco jiného a s hlasitostí to nijak nesouvisí. A ta částka taky nesouhlasí. :-D
007cz
Tomkk, proč se vyjadřujete k problému o kterém nevíte vůbec nic? Jako řada dalších tuhle rubriku degraduje na úroveň žvanírny.

To 007cz: Já na mašině ladil motor a upravoval přepážky ve výfuku už před více jak 30 lety. Ovšem ne proto, aby to dělalo randál. Dnes je dělání randálu pro mnohá individua jediným cílem úpravy výfuku. Další požadovaný level pro některé je, když motor do otevřeného výfuku střílí. Jestli je toto něco úplně jiného, budu rád, když mi to místo napadání vysvětlite.

007cz
Nenapadám, jen mě trochu mrzí klesající úroveň téhle rubriky. Rádci kteří byli přínosem postupně rezignují, hospodské keci a urážení nejen tazatelů tu mají navrch. Jako odborník to snad také vnímáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]