Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje auto ve vedru

Od: toly odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
mám Opel Astra G benzín a ve velkém horku se mi ho již několikrát nepodařilo nastartovat.
Motor točí ale nic.
Navečer pak chytne.
Nemůže mi někdo poradit co by to mohlo způsobovat?
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x
Začni čidlem teploty a tlakem paliva (změřit jestli hodnoty sedi,cidlo teploty diagnostikou, palivo tlakomerem, někdey byva na liště autoventilek a jde to měřit tlakomerem na pneu..
toly
hodnocení

Diagnostika mi píše chybu palivového čerpadla P230
Kde prosím najdu to relé?
Děkuji
zam

Měl jsem bodobný problém,až na to že to nechytalo náhodně.Po výměně palivového čerpadla už v pořádku.Opel corsa B 1L.

toly
hodnocení

Tak se zjistilo, že chyba je v řídící jednotce.
toly
hodnocení

Kde nechat spravit řídící jednotku?
Jak se to zjistilo a o jakou chybu se má jednat? Řídící jednotka je asi ta nejnepravdepodobnejsi závada u auta.
asd1

Tak nějaký studeňák na desce je docela častá záležitost, obzvlášť pokud problém souvisí s teplotou...

Souhlas, chybí přesný popis situace, co a jak se diagnostikovalo, o jakou přesně závadu se má jednat.. Začíná se základníma jednoduchýma věcma a až pak se hledá víc v hloubce... Tlak paliva, komprese, jiskra, signál z čidel, signál pro vstřiky/ cívku atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]