Nejste přihlášen/a.
čau
máte nějakou radu co proti kunám? měl jsem půjčené služební auto a hned se do něj dala ale to nevím jistě . mohla to už načnout i když to měl kolega . ale ted u mého staršího auta jsem v motorovém prostoru našel skořápky vajíčka . . .
nekouše kabely ale proč to tam taha? to ma jako z meho autíčka brloh? :D i ted v létě? diky za nejaky tipy . jsem na to i nastříkal sprej ale na to si pry zvykne .
Já našel v motorovým prostoru knedlík. Houskovej. Kabely OK, ale ta mrcha mi vyžrala izolažní pěnu na přepážce (výměnou dodala ten knedlík). Na druhým autě mám prožranou deku, ale tak jsem to už koupil. Kolega dával pepř + nějakej sprej. Ošetřil v autě kdeco a opravdu to fungovalo. Kuna nechala nové kabely být a pustila se do palivové hadice .
wc kuličky od BREF
posypat motorovej prostor pepřem nebo chili
taky na kamerách u jednoho rekreačního střediska vídám u dveří kde maj kočky domek a žrádlo kuny i několikrát za noc dokonce to vypadá že ta jedna tam učí chodit mladý
pár metrý odsud je větší parkoviště pro hosty a ještě sem nezaznamenal že by někomu vlezli do motoru asi jim to žrádlo pro kočky bohatě stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.