Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
zajímalo by mě ze zvědavosti, jestli využíváte různý věrnostní kluby v rámci čerpacích stanic, nejčastěji formou aplikací v telefonu. A když už sbíráté bodíky, tak za co je pak utratíte.
Já zjistil, že mám appky asi na 4 čerpací stanice, tak jsem je smazal a nechal jsem si jen Benzinu, která umí skutečně platit od stojanu. A dám si tam ten párek. Není to reklama. Ale Shellka to umí jen u některých (naše to neumí ani po roce) a třeba Mol to neumí vůbec a fakt tam nemám takovou výtoč aby ty bonusy a slevy za něco stály.
Tak by mě v rámci průzkumu zajímalo, jestli to někdo využívá, protože třeba na té benzině jsem za 4 roky neviděl, že by někdo platil od stojanu, každej jde platit dovnitř.
Evidentně o platit "od stojanu" nikdo nemá zájem. Je to jako samoobslužné pokladny v supermarketech. Nikdo je nechce, nutí nás je používat tím, že prodavačky u běžných pokladen nejsou, nebo jsou ve špičce dvě a mají fronty až za roh. Kazdý bonus u benzínky je draze zaplacený v ceně paliva. Je to jenom lákadlo pro firemní auta, kde o tom, jestli bude nebo nebude tržba rozhodují lidi, kterých peníze to nejsou, ale bonusy si sbírají. Krom pípnout si globus kartu u globus benzínky, která má ceny paliva normalní, protože pro ně je to vedlejší business, nevidím důvod nechat se oje*avat u jiných za nějakou blbost, kterou vlastně ani nechci a nepotřebuju.
Ne... netankuju tolik a většina těch benzínek kde beru relativně pravidelně ani žádné takové kluby nemá.
Zrovna na tu Benzinu jsem se svého času díval... Placení od stojanu bych asi využil, ale co mi na tom systému vadilo, byla nutnost převádění peněz z účtu na tu klubovou kartu. Věřím, že to spoustě lidí vadit nemusí, ale mně to vadilo... možná je takových lidí víc a proto i když klub mají, tak místo placení od stojanu, zajdou zaplatit do prodejny... stejně už jsou z auta venku kvůli tankování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.