Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokamera, mobilní telefony v autozapalovači

Od: lubosnovak odpovědí: 9 změna:

Dobry den,

chystám se s rodinou na dovolenou, tudíž v autě v autozapalovači budou zapojeny autokamera, mobilní telefony. Proto se obracím na vás s dotazem, zda je možné tyto spotřebiče nechat zapnuté v zapalovači i bez dozoru po vypnutí a zamknutí vozidla, nebo je jistější a bezpečnější rozdvojku ze zapalovače vždy vytáhnout?. Moje auto má totiž zapalovač funkcní i po vypnutí motoru.

Předem vám za informace a rady děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

6x

Já bych to vytáhnul a schoval. Hlavní důvod je, že to přitahuje potencionální zloděje.

hodnocení

4x

Moje auta jsou slušně vychovaný a všechny zásuvky vypínají *smich*

Ale k věci - určitě bych to vytáhl, jeden kolega takkhle zapomněl vytáhnout autochladničku a pak sháněl v cizině v letních hicech někoho se startovacími kabely. Nehledě na to, že telefon i kamera mají Li akumulátory, který umí občas taky slušný pyrotechnický efekty.

hodnocení

3x

a já ti dam dobrou radu s vlastní zkušeností vem si sebou nabíječku autobaterií a prodlužovák na 220V a startovací kabely

počítám že pokud necháš běžet autokameru lednici či jinej takovej spotřebič přez noc v auté tak ráno nenastartuješ *zed*

hodnocení

3x

USB jsou většinou dvě... tady více

hodnocení

2x

Mám to stejné, bez dozoru...VYPNUTO... ale záleží na vašem rozhodnutí. Pokud máte autokameru, která snímá při "dobývaní se do auta" , tak ta by případně mohla jet...

hodnocení

2x

Po svých několika zkušenostech jsem do aut kupoval už jen tyto typy.

Kabel "zalomený" na 90°, aby netrčel a nezavazel. Zásuvky jsem měl v C5 dvě, kdy jedna měla stálý proud. To jsem zjistil jednu zimu, kdy jsem zapomněl vytáhnout elektrickou dečku.

Nyní v mých autech jsou zásuvky, které se vypínají. Mám nonstop tyto prodlužky umístněné pod sedačkou. V USB mám zapnutou kameru, další USB s kabelem pro případ potřeby napájení mobilu, rozbočka na 12V zásuvky není třeba mít 3, ale bohužel se tak prostě dělají...

Vyhnul bych se čínským eshopům

Autokamera, mobilní telefony v autozapalovači

lubosnovak
hodnocení

Děkuji všem za názory, jsem stejného názoru, ktery jste mi jenom potvrdili. Ještě jednou díky.

lubosnovak
hodnocení

Ještě mam jeden dotaz, potřeboval bych rozdvojku se dvěma zásuvkami na autozapalovač (kulaté) a alespoň 4 USB-A.

Existuje taková a jakou značku? Nechtěl bych koupit nějakou no name za pár stovek, abych pak nebyl nemile překvapen.

Opět budu vděčný za odpovědi.

Dvě zásuvky a 4 usb. To ti ale neutáhne zásuvka, do které to chceš narvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]