Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-ficht nechce naskočit po otočení klíčku

Od: jirivo odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám doma E-fichtl, když jsem k němu přišel, otočil jsem klíčkem v zapalování a displej se ani nerozsvítí. Poté co jsem si myslel ze baterie jsou vybite a připojil jsem nabíječku, tak nabijecka stále svítí zeleně. Zároveň bych se rad i zeptal když nabíjim baterie v jaké poloze mám být čudlik pod sedačkou? (On/off) děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je, jako kdybys napsal: jsem lenošný přečíst si návod nebo něco vyzkoušet. Udělejte to za mne.

Zvláštní přístup.

Když nabíječka stále svítí zeleně, tak buď nemá kontakt s bateriemi a nebo jsou baterie opravdu nabité. To se dá nejlíp změřit třeba voltmetrem (multimetrem).

Čudlík on/off snad dokážeš vyzkoušet v obou polohách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]