Dobrý den, potřebuji poradit s diagnostikou závady. Nedávno jsem nechal vyměnit přední ramena, asi dva měsíce byl klid. Nyní auto jede jakoby bokem, obloukem, na nerovnostech je neklidné a když projedu kanálem, mám pocit, že tam nechám kolo. Děkuji. Pěkný večer
Něco je zřejmě špatně. Obraťte se na toho, kdo Vám ta ramena měnil, tady Vám na dálku těžko někdo poradí. A vzhledem k tomu, že to bylo po výměně v pořádku a už není, asi se tam něco hnulo. Radši bych s tím moc nejezdil.
Některé "značky" dílů jako silentbloky nebo manžety z lisované tmy dokážou překvapit životností... Známému před lety zpuchrely prachovky nových čepu během několika týdnů a třeba s gumama stabilizátoru rozdrobenyma po půl roce mám taky zkušenosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.