Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, starý děda. Vyjmul jsem akumulátor z vozidla k řádnému dobití. Problém je v tom, že bez akumulátoru nelze zavřít všech 5 dveří, pouze levé prední dveře. Na Renault Club nefunguje, i když jsem registrován.
Může mi prosím někdo poradit, jak auto uzamknout?
Děkuji
doplněno 29.06.24 01:07:
Ano, děkuji. Správný postup je skutečně neotvírat dveře, pouze kapotu, vytáhnout baterrii, zavřít kapotu. Vše zůstane zamknuto.
4x
Až je nabito, tak odemknu dveře řidiče klíčem v zámku, odjistím a otevřu kapotu, připojím baterku a pak odemknu normálně opět zbytek auta dálkovým.
Sice VW, ale divil bych se, kdyby to nešlo i u frantíka.
3x
0x
Nevím, jestli to bylo stejné auto, ale ten samý problém jsme řešili asi před rokem. Na rušné pražské ulici (daleko od domova) auto s totálně vybitou baterií a odemčenými dveřmi nešlo nijak zajistit. Kdo tohle vymyslel by zasloužil nobelovu cenu
!
Podařilo se pomocí druhého auta a startovacích kabelů. Byl ale zázrak, že se mi podařilo zajet (po chodníku) dostatečně blízko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.