Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, starý děda. Vyjmul jsem akumulátor z vozidla k řádnému dobití. Problém je v tom, že bez akumulátoru nelze zavřít všech 5 dveří, pouze levé prední dveře. Na Renault Club nefunguje, i když jsem registrován.
Může mi prosím někdo poradit, jak auto uzamknout?
Děkuji
Ano, děkuji. Správný postup je skutečně neotvírat dveře, pouze kapotu, vytáhnout baterrii, zavřít kapotu. Vše zůstane zamknuto.
Nevím, jestli to bylo stejné auto, ale ten samý problém jsme řešili asi před rokem. Na rušné pražské ulici (daleko od domova) auto s totálně vybitou baterií a odemčenými dveřmi nešlo nijak zajistit. Kdo tohle vymyslel by zasloužil nobelovu cenu !
Podařilo se pomocí druhého auta a startovacích kabelů. Byl ale zázrak, že se mi podařilo zajet (po chodníku) dostatečně blízko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.