Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neukazuje palivoměr

Od: charger® odpovědí: 12 změna:

ahoj

mám vw golf iv 1,4 benzín . neukazuje mi na přístrojové desce ručička stav paliva ani teplotu . otáčky a rychlost funguje .

čím by to mohlo byt? a da se to doma opravit? po případě jestli to je jednotka řídici to by se to muselo vymenit komplet? a cena opravy? diky za vaše zkušenosti a rady :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,máš určitě studený spoje na přistrojové desce,nebo v konektoru v přistřojové desce.Chce to pořádně přepájet ty kontakty.;)

hodnocení

Nějaké další rady prosim

perditax
hodnocení

0x
Demontocat pristrojovou desku a kabelaz a nasledne namontovat novou vcetne zapojeni nove kabelaze.
hodnocení

Co to může stát na vw golf 4
hodnocení

Tak zůstala tam stejná, ale bylo to prý vypálené, tak to opravily. A funguje to . Oprava + diagnostika 2700 Kč a měli to ještě v ten den . Jo a další závada nezavada jak máte ty spuntiky když měníte čas tak mi ten jeden nefunguje ale jde jen ten pravej na minuty . No radil mi ať počkám do půlnoci a odpovím baterku a připojím. Ale co s tím má co společného že bude půlnoc? Ale jde to to jinak nastavit když podrzim ten cudlik do práva ale trvá to . Btw myslím jsi ze mi tu pacičku u těch hodin ulomily ale to už je jedno, hlavně že to funguje ale dost drahé za mne .
asd1

Sis ty studeňáky na desce mohl přepájet sám, ušetřil bys 3k...

hodnocení

Řekli že to bylo vypálené, a když tomu člověk nerozumí tak se do toho nepoustim kort do elektriky tu nemám rád

jm
hodnocení

0x
Co takhle zasekly plovák? Nejjednodušší kontrola
hodnocení

Ale proč na přístrojové desce neukazuje ještě teplotu?

hodnocení

Tak už to zas neukazuje , to není přece možný aby se to vypálili znova nebo jo?
jawacek350

Asi to páni ojebali :)

hodnocení

nebo taky kdyz dojedu po 30 minutove jízdě , vypnu motor a pak jen otočim klickem , tak to najednou ukazuje . ja tomu fakt nerozumím :(((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]