Nejste přihlášen/a.
ahoj
mám vw golf iv 1,4 benzín . neukazuje mi na přístrojové desce ručička stav paliva ani teplotu . otáčky a rychlost funguje .
čím by to mohlo byt? a da se to doma opravit? po případě jestli to je jednotka řídici to by se to muselo vymenit komplet? a cena opravy? diky za vaše zkušenosti a rady
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
perditax
0x
Demontocat pristrojovou desku a kabelaz a nasledne namontovat novou vcetne zapojeni nove kabelaze.
Tak zůstala tam stejná, ale bylo to prý vypálené, tak to opravily. A funguje to . Oprava + diagnostika 2700 Kč a měli to ještě v ten den . Jo a další závada nezavada jak máte ty spuntiky když měníte čas tak mi ten jeden nefunguje ale jde jen ten pravej na minuty . No radil mi ať počkám do půlnoci a odpovím baterku a připojím. Ale co s tím má co společného že bude půlnoc? Ale jde to to jinak nastavit když podrzim ten cudlik do práva ale trvá to . Btw myslím jsi ze mi tu pacičku u těch hodin ulomily ale to už je jedno, hlavně že to funguje ale dost drahé za mne .
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]