Zdravím. Nedávno jsem renovoval čezetu 350 typ 472. Myslel jsem, že už je všechno vychytaný, ale po delší vyjížďce jsem zůstal viset daleko od domova. Nejdřív začal motor vynechávat a po pár kilometrech vypnul úplně. Chvíli jsem ho nechal a pak zase chytnul. Druhý den znova to samé. Nechal jsem ho hodinu a zase naskočil. Zprvu s obtížemi a pak už normálně. Zapalování je klasické kladívkové. Nemám tušení, kde je chyba. Že by se motor přehříval? Má někdo nápad? Díky
Taky může být přicpaný přívod paliva. Teče benzín proudem po otevření kohoutu? Není přicpaná dírka ve víčku nádrže, aby do nádrže mohl vzduch a nevznikal tam podtlak?
Kondenzátor u kladívka? Zapalovací cívka? Svíčka jako poslední ...Problém má "něco" po nahřátí...pravděpodobně...mě něco podobného dělala cívka na 250 kývačce... A jiskru to dává, když nejde nastartovat? Svíčka je "mokrá?"
Začněte výměnou svíčky. Pak kondenzátoru u kladívka. Mimochodem, tyto součástky i přerušovač se vždy vozí s sebou právě proto, abyste zbytečně nezůstal někde viset. Tohle nejsou stroje, na kterých by se člověk jen vozil. Musí si to povezení i zasloužit a občas něco opravit nebo seřídit.
A jéje. Zlatý vape To ještě bude zajímavý. Svíčky jsem ani moc neutahoval a stejně se kously... Ale když tak zavzpomínám, tak kdysi dávno už jsem taky řešil cívku při podobným problému...
km
vape jsem měl a problémy bohužel byly, takže jsem tam po letech zase vrátil klasiku a vape draze prodal...
Jeden známy,mi raz vravel o tiež podobnom probléme na starom skútru. Vtedy bolo chybou,že sa prehrievala izolácia a začalo to prebíjať na kostru. Keď to vychladlo,tak to šlo normálne,ak sa zahrialo tak nič nepomáhalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.