Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vychýlené kolo

Od: martincze odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, úplně tomu nerozumím, ale zdá se mi, že mám pravé zadní kolo vychýlené, ale nejsem si jistý.
Vychýlené kolo

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Si to změř nebo nech změřit. Klidně ohlá nápravnice... Na fotce je vidět leda tak strom.

Správně nahuštěný gumy, aoto bez nesymetrický větší zátěže, auto na rovině. Na svislici stačí vodováha/ olovnice (porovnáš L - P stranu) na sbíhavost laserová vodováha a metr (vyneseš paprsek dopředu a měříš odstup od náboje předního kola; na latˇpřed a za autem L-P strana), metr a změřit rozteč nábojů přední - zadní kolo a vzdálenost od lemu blatníku (orientačně - kastle s nápravou nemusí nutně sedět, zásadní je poloha kol/ náprav)

martincze
hodnocení

Včera jsem si dofukoval kola. Levé zadní nemělo stejný tlak jako to pravé a tak bylo potřeba dofouknout

hodnocení

1x

Otázka chybí. Takže jediná odpověď: Nechte zkontrolovat celou geometrii podvozku.

hodnocení

0x
Plave to! Táhne to někam? Jestli ne,tak to bude ok.."Vychýlené" kolo by za jízdy hvízdalo-gumovalo jak formule..Ale jestli tomu nerozumíte, tak jedině servis
martincze
hodnocení

Nezdá se mi že by to táhlo nebo že by to plavalo a zvuky také neslyším
Tak v tom případě je vychýlenej akorát ten strom...
asd1
Pískat to nemusí a podle fotky PZ kolo vyhly je (ale je to mizerné vyfoceny)

hodnocení

0x

A čo tak nám povedať,že o aké auto sa jedná?

martincze
hodnocení

Škoda fabia combi 1.2htp 47kw :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]