Dobrý den, šel jsem s kamarádem na legální stěnu pro graffiti, ale zasekl se mi sprej. Nevím, co se stalo, ale už to není poprvé. Tryska ucpaná není, prostě když ji zmáčknu, zasekne se. Zkoušel jsem tři trysky, ale žádná nepomohla Myslim, že je to tedy sprejem. Případně, šel by sprej reklamovat?
Taky mám mnohdy problémy se spreji různého obsahu.Buď to prská pod tryskou a mám všechno na prstech..(tryskou to není-zkoušel jsem i jiné trsky-rozprašovače) ,anebo to má prostě malý tlak a skoro nic z toho nestříká,ale jen lehce prská..Mám často chuť jít jim to do obchodu omlátit o hlavu..Ale udělal jsem to jen jednou-nějaký čistič skvrn t benzinky..Paní se vymlouvala na kde co..že mi to prodala kolegyně a ona to tím pádem vyměnit nemůže atd..Nakonec mi "dovolila" vzít si jiný a ten špatný vrátila do regálu! Doma jsem to zmáčkl a stejný efekt..vzdal jsem to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.