Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorové oleje DELPHI

Od: sosacek odpovědí: 1 změna:

Rád bych se dozvěděl jak kvalitní jsou motorové oleje DELPHI, a co je to vůbec za značku.Koupil jsem plnou syntetiku 5W/40 za cca 150Kč/litr.Zdá se mi to podezřele levné.I když jsem byl v obchodě ujišťován, že oleje jsou kvalitní a neplatím pouze za značku a hlavně, že nejsou RECIKLOVANÉ! - i když proti recikl.olejům celkem nic nemám, ovšem při polovičních intervalech výměny.. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

Delphi je německá firma-nevím jak konkrétně s oleji,ale co se dílů týče,zejména podvoz.skupiny,tak držáci,kvalita(a za přijatelnou cenu)..Čili myslím,že by si "nekazili jméno" ne zcela kvalitními výrobky,to jistě nemají zapotřebí a nebál bych se toho oleje...určitě to nebude žádný "super nano oil" za 32kaček/litr z Lidlu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]